Beautiful mind

 

Jag älskar livet, och jag älskar att leva.

 

Det är en mening jag tänker ofta nu för tiden, flera gånger om dagen. Om och om igen smakar jag på orden, känner energin och styrkan, känner att jag menar dom. Jag älskar livet så enormt, så mycket att jag inte kan förklara det. Trots deppiga dagar och envisa anorexitankar som poppar upp ibland, så kan jag äntligen konstatera att jag värdesätter livet högre än allt, att jag aldrig vill att det ska ta slut.

Jag älskar livet och jag tänker göra allt i min makt för att leva det fullt ut.

 

Var inte rädd.

En annan liten fras jag repeterar i mitt huvud. Var inte rädd, rädd för att leva, för att göra det du vill, våga! Att göra fel är inte alls lika fel som att inte våga göra fel. Det värsta som kan hända är att man dör med saker man inte vågade göra, var därför aldrig rädd för att göra det du vill!

 

Jag är så tacksam över att jag har lärt mig att njuta så av livet när jag fortfarande är så här ung, att det inte behövdes en livstid av insikter så att det i slutändan blev för sent.

 

Livet är underbart oförutsägbart, och det ligger rakt framför våra fötter!


Acne Play

Köpte ett par shyssta braller häromdagen, modellen heter play och kommer från vår svenska stolthet, Acne!

-

Man kan ju tro att det enda jag gör om dagarna är att shoppa, men så är inte fallet, tyvärr! Haha. Jag jobbar också väldigt mycket, men jobben är ju till tidningar så det kan jag inte visa upp här, så istället för jag visa upp shoppingen :)

 

Men för er som är nyfikna på mina jobb så kan ni bland annat kolla i senaste FRIDA där jag fotat affischen på Måns Zelmerlöv :) För några veckor sedan träffade jag även Jedwards och tog en massa roliga bilder, så håll utkik efter den tidningen också!


Nike Air Force 1 '07

 

Har köpt ett par skitcoola skor. Sweet. Tröttnat på klackar och tighta kläder. Från och med nu ska jag leva som en kille! Haha


Säkert skitfel

Aa det här är säkert skitfel att skriva men, nu kastar jag bhn! Så mycket skönare att gå utan! Haha. Jag är nog en av väldigt få som verkligen älskar mina pyttesmå bröst. Dom behöver inget, sitter där dom ska, syns knappt. Helt perfekt!
Prova ni andra myggbett också, man känner sig fri som en fjäril!

Filippa K

 

Har köpt en fin fin klänning från Filippa K. Jag hoppas den sitter åtminstone nästan lika fint på mig som på modellen!


Bjuder på ett leende!


Hejhej

Jag är frånvarande på grund av, eller tack vare, mycket jobb, äventyr och tid i stallet!
Men ni har säkert inte tid att titta in här ändå nu mitt i sommarn så det kan ju inte göra så mycket :)

Jason DeruloDenna trevliga kille träffade och fotade jag idag. Han sjunger lika bra irl :)

My persuasion can build a nation


Jag såg den här videon hos Angelica och tyckte att den var så bra att jag måste sprida den vidare!

Nej jag dövar inte mina innifrånätande känslor med shopping, det råkar bara vara sjuka reor överallt just nu!
Mockaklackarna var nedsatta från 850 till 250, kan man säga nej då? De sjömansinspirerade tygskorna var nedsatta från 99 till 49 vilket jag tycker är för billigt för att ignorera när man älskar tygskor som jag gör :) Tygskor slits ju så jädra fort så tycker nästan inte att de borde få kosta mer än 50 kr :P Sen måste jag säga att jag blev extremt sugen på att bli en rosa indian när jag såg de här rosa mockasinerna. Men dem får vänta, annars framstår jag som en shoppaholic!


RSS 2.0