Underbaringar


De kom i fredags efter nästan tre veckors väntan, men såååå värt! De är galet, gudomligt höga med sina 14,5 cm och svarta. Svart som är den vackraste ofärgen i världen! Otroligt sköna och lätta, och ser ni kartongen? Hur söt ?! Haha jag som inte ens gillar söta saker men det var trevligt att öppna ett inslaget paket och inuti låg en superfin skokarton och sedan ett par ännu finare skor. Nu vill jag bara inviga dem, så dumma snö försvinn!

Mima
Foto: Fanny A. Lidhström
Modell: Maya Miltell

M

 

Foto: Fanny A. Lidhström

Modell: Maya Miltell


2010.01.24


Igår morse köpte jag en bikini och ett par sportkortisar som jag kan ha till lite allt möjligt i sommar på H&Ms hemsida. Beräknas komma i slutet av mars, låter väl bra :P? Haha nej men.. eftersom det är sommarkläder gör det ingenting, förra sommarn hade jag ju mössa och vantar ända in i slutet av juni så det är inte så bråttom :P Blev lite kär i bikinin första gången jag såg den men då var den slut i min storlek. Är ingen bikini fetishist annars och gillar inte ens att vara så avklädd men den här var så fin att jag inte kunde låta bli. Hoppas den passar på ett albino också...

Nej jag är inte rasist

Igår när jag var ute och gick kvällslångisen med Daisy så var jag ovanligt glad och exalterad över ett telefonsamtal jag fått några minuter tidigare. Detta gjorde att jag gick ännu fortare än vad jag brukar och till slut blev det väldigt varmt så jag behövde ta av mig mössan som jag annars alltid har på mig på kvällarna för att kunna stoppa in håret. Brukar göra så bara för att det hindrar eventuella onda gärningsmän att se att jag är en ung tjej. Precis när jag tagit av mig den sladdar det in ett gäng med invandrar killar framför mig i en vit bil och ropar lite sliskigt "Söt hund, vad är det för ras??" och jag säger "Blandras" och går vidare. Hade bråttom hem för hade en tid att passa. Då svänger killarna runt och ropar "Det är bara för att jag är svart!!!" Och jag börjar "Det har inte..." innan jag tänker "Nej det är ingen idé" Så jag fortsätter att gå vidare rädd för att de ska göra något dumt när de tror/tycker att jag är rasist. Då kommer killarna mot mig igen och lägger av världens sladd så jag får klämma in mig på trotoaren. Går ännu fortare därifrån till en gångväg där bilarna inte kan köra brevid. Lite läskigt var det, och jag kunde inte låta bli att tänka "Nä du är inte svart du är mörkhårig och jag har dejtat 'sånna som du' " Kände mig rätt kränkt, jag är så otroligt långt ifrån rasist. Är det inte mer rasistiskt att anklaga 'vita' för rasism bara för vår bleka hud?

Jag tycker illa om människor som beter sig illa, spillerill om man är vit, gul, brun eller grön!

:D


Just nu är jag så himla lycklig. Snälla håll tummarna för mig på lördag så får ni veta sen vad det handlar om :)

Confused

 

 

Så nu är den klar :) Vet inte om ni kan se den än, om inte så får ni komma tillbaka lite senare och titta :)

 

 


Stop-motion

Har precis fotat klart min stop-motion film som ska vara inne i morgon, så nu sitter jag och redigerar och ska sätta ihop allt. Hua!

Blabla

Lilla Linus ville att jag skulle skriva så då får jag väl göra det. Får väl se hur det går!

-

Skoldagen var lång och jobbig. Det är svårt när man i grund och botten är lite av en ensamvarg, och så blir det lov och man hinner vänja sig av vid mönsklig kontakt, och så svisch, helt plötsligt är man tillbaka i en skola med 2500 elever utan tystnad ens om man skulle stoppa ner huvudet i toaletten. För sjutton (haha höll på att stava sjutton som skjutton!) från att enbat umgåtts med hästar och hundar i flera veckor till det här, jag är helt slut själsligt!
På väg till bussen idag fick jag ett fint erbjudande från en afrikansk man om att följa med honom till Gambia;
"Det är mycket bättre väder där!"
Haha... Men jag är inte så mycket för värme så jag gick vidare och hoppade på bussen till skolan istället.

Nu på kvällen har jag varit i ena stallet och ridit... I morgon ska jag till Athena, vi ska rida till ridhuset och ha lite kul. Haha hoppas hon inte bockar av mig! Nerå.. Det blir nog bra! Hon är riktigt fin; glänsande hårrem, graciösa steg, underbart musklad. Men en riktig argbigga det är hon allt! Bland annat har hon bitit mig i näsan, haha...


 

Athena och ägaren Mia

-

 

Nöjd nu Linus, eller något annat du vill veta? Haha


Blixt

 

Fick låna en SB-800 av min fotolärare idag... oj oj.. Det var INTE bra! Nu är jag så kär :( Olycklig kärlek!

Vill köpa (eller få?! Haha) en speedligt SB-900. Ingen som älskar mig som kan köpa den till mig? Haha

Blev så jävla bra bilder! Och det skulle vara perfekt till mina plåtningar med människor...

 

Nu ska jag värma mig för klockan sju bär det av till stallet som vanligt. Det är kallt nu i stallet kan jag säga, särskilt i det min medryttarponny står i. Blablabla..

Herrå!


Jag har längtat efter våld, efter hämnd och mer förnedring

 

Den fina tunna linjen
mellan våran värld
och din
skär igenom varje ljud
genom varje utsträckt tanke
varje ansats att förstå
varje sång
jag någonsin sjöng

 

Aldrig, aldrig ensam, alltid ensam här
Aldrig, aldrig ensam

 

Jag har längtat efter våld
efter hämnd
och mer förnedring

 

det ekar mellan husen
ingen rörelse någonstans
bara fina
tunna ljuset
mellan våran värld och din

 

Aldrig, aldrig ensam, alltid ensam här
Aldrig, aldrig ensam

 


Utställning 3

 

 

Modell: Maya M

Fotograf: Fanny A. Lidhström

 


Spoiler Underdress

 


Alla färger ser så fula ut så fort de kommer ut på webben jämfört med Bridge.. det stör mig.. men finns inte mycket att göra I guess.. Det är väl för att min skärm är ganska nyligen kalibrerad. Well well... Måste komma med lite kritik också.. Ni kommenterar ju bara när jag INTE bloggar.. inte när jag gör det. Då är det ju bättre om jag lägger den på is, då får jag en massa respons!?

 Nyårsklänningen, till hade jag strumbyxisarna från wera och en kofta, för det var så jäääääkla kallt! Nästan roligast och hemskast på hela kvällen var nog när vi tjejer med höga  klackar försökte ta oss ner för den låååååånga iiiissiiga backen till festen... Gud så vi skrek och skrattade.. Försökte klänga oss fast på de som hade platta skor (tack gode gud för dem!)

Kvällen var väldigt rolig, även om det fanns vissa drägg som man önskar inte hade varit där. Det var så underbart att bara skratta och fira och ha kul med mina vänner som jag älskar. Och priset som kvällens gentleman går till Linus, alltid lika snäll och go :).

Nu ska jag lägga mig på soffan och mysa med Daisy framför en film!

RSS 2.0