2010

En ettårig Ella


År 2010 har varit det bästa året i hela mitt medvetna liv (barnåren räknas inte, de kan inte jämföras med tonåringsåren)
Det här året har jag verkligen funnit mig själv, blivit trygg med mig själv, inte bara accepterat mig själv utan upptäckt att jag är väldigt bra, jag är duktig på saker, jag kan saker, ja, jag tycker om mig själv! Jag älskar min kropp, den är skitbra och användbar! Den är smidig, lagom lätt, stark och uthållig, en jättebra kropp att ha när man rider, promenerar, springer, fotograferar, ja allt jag älskar att göra! Jag är söt och ibland till och med snygg, min hjärna är snabb och smart och bra på att lösa problem! Jag är inte längre dålig på sociala situationer, jag tycker faktiskt det är kul att träffa nya människor nu och jag känner mig itne som ett missanpassat ufo bland andra! För första gången känns det som att jag på riktigt har lämnat anorexin bakom mig helt, jag vill inte ha något med sånt att göra. Jag är så jävla stark, värsta superkvinnan! Jag har träffat så fantastiska personer, lärt känna och fått mitt livs första och enda förebild! Jag utvecklas och lär mig i raketfart och jag älskar det.
Jag njuter av varenda sekund av denna nyfunna lycka, för jag vet att den kan ryckas bort fortare än fortast, men just nu är jag så förbannat glad och tacksam, mitt liv är fantastiskt och underbart!

Tack 2010, jag är inte rädd för att möta 2011!

I ett av mina paket


I en av julklapparna jag fick låg ett Sena WalletBook Croco fodral till min IPhone, nästan som en plånbok, gjord i finaste italienska nappaskinn, och man kan även ha t.ex legg, visa eller som jag, mitt fula blåa SL kort :P
Finns att beställa hem från Apples hemsida!


Dålig vecka + recept på knasig ansiktsmask

Den här veckan verkar bli en riktigt sunkig och dålig vecka vad det gäller mitt utseende. Så här ful som jag är just nu var det länge sedan jag var! Så jag tänker fortsätta spendera all tid i stallet på dagarna och utomhus med Daisy på kvällarna med halsduk upp till näsan och mössa ner till ögonen! Min hy är katastrofalt torr och fnasig, vilket resulterar i rödhet och sveda, haha jag ser ut som en tomat som badat bastu för länge! Inte nog med det så är min favorit ansiktsmask slut och jag har inte hunnit beställa en ny än (eller haft samvete efter de svindyra vinterridstövlarna som jag köpte i söndags (och fick hem idag, de var skitfina och alldeles lagom!)) Så nyss försökte jag mig på ett husmorsrecept jag hittat på internet som jag aldrig  testat tidigare, extra jungfru olivolja och bakpulver!
För er som vill testa så ska ni blanda olivolja och bakpulver tills det blir som en deg, sen smeta i ansikte och låta sitta i typ tio minuter, sen dutta vatten på, och det är då det roliga börjar! Bakpulvret aktiveras och börjar bubbla på ansiktet! Det gör lite ont samtaidigt som det kittlas lite och känns allmänt konstigt. När processen var över gnuggade jag in det med mer vatten och sköljde sedan av.
Nu känner jag mig lite fräschare iallafall men jag ser nog lika illa ut fortfarande!

Renee Lace Heels

 

Var i stan med fina lilla mamma idag och shoppade. Jag köpte bland annat dessa skor inne på topshop med ursäkten att de kan bli perfekta skor till studenten (vita högklackade skor känns inte riktigt som min grej) bilderna jag hittade på hemsidan var inte speciellt fördelaktiga, dem är så mycket finare i verkligheten och på en fot. Nätta, lagom höga, ingen ful platå, och spetstyget är ju så fint!

Jag köpte även ett sött hårband i svart med lite fjädrar på och en foundation från Shiseido som heter Dual Balancing Foundation, har blivit rekommenderad den av en make up artist på en plåtning :)

 


Tänker aldrig mer frysa!

 

Jag har precis köpt dessa, ett par superfodrade vinterridstövlar i oljat kalvskinn från Treadstone! Längtar tills dem kommer, jag fryser ihjäl mig i stallet! Har en annan rolig sak att se fram imot också, på tisdag flyttar vi till ett stall med ridhus!

 

Snart ska jag visa lite av vad jag fick i julklapp :)

Vad fick ni?


God Jul!

 

Här får ni den bästa julklappen jag skulle kunna tänka mig! Vet inte hur många gånger jag har kollat, haha jag skrattar så jag gråter!

 


2010.12.16

Fotograf: Fanny Lidhström
Smink & Hår: Helena Lindqvist
Modell: Sofia Westerlund

Första bilden från en plåtning jag hade i torsdags. Skitkul att jobba med duktiga människor!

Grellan


 

Modell: Anna Greilert

Fotograf: Fanny A. Lidhström

 


Lördag. Hej då.

Det går inte att lägga upp videos på bloggen längre verkar det som, så ni får en länk istället!

http://www.youtube.com/watch?v=1NyRkWUDwBM

RSS 2.0