DILEMMA

 

Jag har ett stort (och väl rätt lyxigt) dilemma. Nämligen; Batterigrepp vs höstkläder. It's driving me crazy! Jag vill vill vill verkligen ha ett batterigrepp och ett till batteri till den, ger bättre känsla och grepp. Men jag skulle verkligen behöva höst och vinterkläder. 99% av alla kläder i min garderob är köpta i nian eller början av ettan, jag har blivit så snål på sista tiden så har inte shoppat så mycket nu på länge. Men nu går det inte att blunda längre.. jag fryser som en åsna och jag vill faktiskt ha lite nytt...

 

Hmm.. vafan ska jag göra?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vad hade du på dig förra hösten? Du var ju jättesnygg då också!

Satsa på batterigreppet tycker jag. Eller vänta på julklapparna :)

Puss.

2009-09-16 @ 21:59:33
Postat av: Sanna

Men vad hade du på dig förra hösten? Du var ju jättesnygg då också. Satsa på batterigreppet tycker jag. Eller vänta till julafton :)

Puss.

2009-09-16 @ 22:01:10
URL: http://sannawickman.se/blog
Postat av: Fanny svarar

Haha tack :)! Men det känns så tråkigt att använda samma kläder hela tiden. Det är samma kläder som jag använt hela förra hösten, hela förra vintern och hela våren.. hehe.. men batterigrepp är ju roligare.. fast fan vad dyra batterierna var till! På julafton kan jag inte önska mig något dyrt eftersom jag fått en kamera+ett objektiv för 43000, så det är bara till att ta saken i egna händer!

Puss :)

2009-09-17 @ 06:31:12
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0