HOPPA!


Ännu en bild jag tog i globen i Fredags :) Har fortfarande int eriktigt tittat igenom alla bilder. Jag har annat i huvudet. Hela helgen har jag varit hos "mina" vackra hästar. Idag tog Isar och jag en härlig lång ridtur och klättrade i skogen, vi var borta i en timma ungefär. Galloperade som galningar på vägen tillbaka. Åh lilla Nallebjörn vad jag kommer sakna honom.. Efter att jag släppt ut honom så tog jag in Ella och gav henne mat. Medan hon åt borstade jag henne och redde ut manen och svansen och borstade rent henne i ansiktet. Fina lilla Ella. Ett år är hon.. och som hon stulit mitt hjärta. Hon kommer när jag ropar och följer efter mig när jag går.. Idag tror jag hon märkte att det var något speciellt för istället för att gå iväg till sina hästkompisar i hagen så stanande hon kvar hos mig nära nära. Vi stod panna mot panna. Så tråkigt att inte få se henne växa upp. Sen gick jag och sa hej då till Isar. Satte mig på huk i hagen och då kom han fram till mig och tryckte sitt stora huvud mot mitt så jag kunde lägga armarna om det och kela honom mellan ganascherna, sedan la han sin mjuka mule mot min kind. När jag kom hem grät jag några tysta tårar, haha vad löjlgit, nu kommer dem igen. Men jag ska komma och hälsa på dem så ofta jag kan. Myran och jag har bestämt redan nu på jullovet. Och om några år kommer Ella vara en stor tjej man kan rida på.. Det blir härligt :) Frieser/Arab korsning är hon, med världens största personlighet..

Jaja slut hästsnackat. Nu måste jag plugga.

Stockholm International Horseshow

 

Lillasyster och jag är ju två hästnördar. Jag tar hand om fyra hästar i två olika stall + tar ridlektioner en gång i veckan, och syster har sin sköthäst + ridlektioner.  Och som tradition går vi på HorseShow i Globen varje år, och årets gång var igår :) Helt underbart. Varje år påminns jag lite extra om hur glad jag är för att jag har det här underbara intresset. Vackra, ståtliga, graciösa, intelligenta, vänlig, underbara djur!

 

I mässan sedan så hittade jag ett par underbara shortshaps som jag så så så så så så gärna ville ha. Mjuka, svarta i skinn. Dem var som sydda för mig, supersnygga, såg lite ut som ridstövlar när de var på. Blev så kär men plånboken sa nej, även om det var ett riktigt kap... Snälla kan ingen boka en fotografering med mig och betala mig i förskott så jag kan åka dit och köpa dem i morgon? Du skulle få en puss på köpet, haha!

 

Nu ska jag kolla igenom de andra fotona jag tog igårkväll :)


Dagens händelser• Jag missade bussen, eller, bussarna ... he he he.. Men kom i tid till skolan ändå för tanten var så långsam...

• Mitt i tantens lektion (när vi inte satt på lektionen.. he he he) började en hetsig diskussion om sex...

• Som fortsatte med att Tobbe frågade våran svensk/engelska lärare om inte hon tyckte sex var skönt...

• ... Meeeen, istället för att bli pinsamt så fortsatte diskussionen genom halva hennes lektion och vi fick sen höra henne skratta för första gången! (DET var en upplevelse vill jag lova!)

• Men nu har jag typ en hel klass som försöker övertala mig om att sex är det bästa i världen - Jag håller inte med! Och Tobbe kommer aldrig släppa det ...

• Btw, upptäckte precis när jag var på toa att jag satte trosorna ut och in i morse, hahahaha

• Jajuste, jag har ju suttit på Zache också och han sa att han kände att det ryckte i byxorna (Hahahaha fråga inte)2009.10.23

Tiden går så fort, snart är det jul. Snart fyller jag 18, usch får ångest av att tänka på det, ett år närmare döden!
Ni ska få bilder på nya frisyren så fort jag har vant mig :) Och så fort jag har lite mer tid.. Mina skyddslingar flyttar i helgen så vill vara i stallet de kvällar jag kan nu sista veckan..

Puss

13.00

Klipp och slingtid i morgon klockan 13.00. Vad kommer hända tror ni? (Inte för att jag tror att ni kommer svara på det, ni är jävligt tysta ni läsare :P)

Jag längtar iallafall!

Then lugg it is!

Har bara fått röster på att jag ska klippa lugg, så då blir det lugg! Något annat ni vill bestämma :)?

En dag i skolan

Anna vad har du så roligt åt och varför skrattar inte jag :P?


En av El Stephanos hunda precious

Och som vanligt stör Alex ordningen med sin skräckinjagande blick!

El Stephano himself

Här var det livat!

Sean (läs smöris ;)) leker pro

 

Haha jag är så evul som tar smygbilder på folk. Det gillar vi! Haha nej men nu behöver jag sova tror jag :P Börjar bli för flummig i huvveknoppen..


Det finns dagar jag tänekr mer på henne än på digLät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?

Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar

HJÄLPLugg eller inte ?!


Sånt som får mig att skratta

 

Åh genialiskt!

 


2009.11.06

Idag är jag likgiltig. Jag känner mig trasig. Och jag saknar min hund så det gör ont. Ja jag blir så när jag är svag, blödig och saknig. Slutar halv fyra idag. Men jag är för likgiltig för att bry mig. Jag har bara gett upp. Inte med maten, den kämpar jag på med. Men hoppet om att någon gång må bra. Efter 7 år så är tron inte lika stark längre.  Jag orkar inte längre prata, svara på frågor. Jag orkar inte för det gör ändå ingen skillnad. Människor bara sviker. Jag bara sabbar. Inte konstigt att jag alltid står ensam i slutet när jag är som jag är. Jag behöver någon som kan vara stark åt mig men vem orkar det? Nej, jag ger upp.

HAHA

 

Den här låte när så jävla rolig! Haha


RSS 2.0