Vanlig dag

Gosh, jag håller på att frysa ihjäl här på mando *Brrr* Det är verkligen svinkallt! Jag tror jag ska gå och värma på min vetekudde(som inte är gjort på vete utan på ris,men om jag skriver riskudde så fattar ingen vad jag menar:P) Kommer strax!

Så,tillbax. Hmm..här är det lugn..snowboard tv spelet står på 24 timmar om dygent :P. Just nu är det Maya som kör, men jag måste erkänna att det är Martina som är den stora mästaren! Själv suger jag verkligen på det:P. Hehee,jag håller mig till bloggandet istället :).
Idag är det ju tisdag och i vanliga fall så skulle det ha varit ridning, men som jag skrev förut så är det tema teori idag -.- Tråkigt, jag vill hellre rida. Vi ska kolla när sveriges bästa körare ska tömköra. Det kan ju bli intressant, men som sagt, jag föredrar nog helst att rida själv :P.. Hehee.

Och efetr lunch så ska jag åka iväg till skolan. Idag så har jag bara musik och mentors timme, och det känns väldigt skönt..för jag känner mig inte så peppad på att sitta och hårdköra hjärnan i matte eller nåt sånt idag, jag mår inte så bra.Det finns en positiv sak iallafall. Och det är att det inte är måndag idag. Hahaa..:P

Nej usch..känner att det här inlägget blev jättetråkigt -.- Kanske kan hitta någon rolig bild att slänga in ...

image152

Hahaa,vad hemsk !

Oj, nu blev jag kissnödig (as usual) See ya soon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0