Torsdag

Jag har precis vikt en loppa. En riktigt löjlig loppa som man skrattar av. Sedan gav jag bort den. så får någon annan stå för konsekvenserna ;). Mohahahaaa .

I morse så gjorde jag mattediagnos. Det var inte så jättesvårt, men jag fick några fel. Jag är inte så bra på Prefix förstår ni .. men det blir jag väl snart hoppas jag ;). Hehee..sedan fick jag tillbaka Spanska läxförhöret som jag gjorde förut, där fick jag 21/26, inte bra alls .. Jag måste plugga  mer. Det är bara det att jag hatar spanska. Eller, jag hatar inte själva språket. men jag hatar att lära mig det. Jag trivs bra med svenska och engelska. Tycker ni inte att skolorna ska lägga krut på engelska istället för spanska,franska och tyska ? Det tycker jag. Engelska är ett världsspråk! Skulle gärna bli bättre på det. Mitt uttal suger !

Iallafall... hmm, det kommer en dagens outfit lite senare idag iallafall ! Trots min inkompetenta garderob så har jag lyckats knåpa ihop något.
image234

En bra digital kamera från fuji som kostar 2729 kr
Vet ni vad jag har kommit på ? Jag tror att jag ska köpa en ny kamera istället för en ny mobil. Min kamera tar ju så otroligt dåliga och suddiga bilder... Och en mobil som fungerar till det den ska,nämligen att ringa med,har jagh ju redan, även om den är omodern. Jag använder ju nästan aldrig mobilen,men fotar,det gör jag nästan varje dag ! Jag märker inte om någon ringer eller skickar meddelande eller om den laddar ur sig ens ... så logiskt sett så är det ju en kamera jag borde köpa. Den ska vara stor och proffsig ,stor för att kunna dölja nasiktet när man fotar,och proffsig för att det känns lyxigt, eller, den ska iallafall se proffsig ut;).

Oj vad vilket långt meddelande det blev nu, jag som inte hade någon aning om vad jag skulle skriva .. Jaja, så kan det va..

p.s glöm inte att titta på Veronica Mars ikväll! d.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0