Lördag

Det har inte varit någon bra lördag. Jag har mått skit hela dagen pga vad som hände igår.. jag är helt chockad..det känns som en kniv i ryggen. Hur kan man lura någon så fullständigt ? Hur kan man få någons fulla tillit och beundran och sedan bara stjälpa den ?Jag vet inte vad jag ska säga..känner mig helt tom. Vet inte ens vad jag ska tänka. Alla har varit stingsliga idag..mamma har grinat. Visst är det jobbigt när någon vuxen gråter ? Jag klarar bara inte av det.. Och allt är mitt fel..om jag bara hade gjort något anorlunda .. så hade dem kanske tyckt om mig ? Gett mig en chans..
Dessutom så klippte jag nyss klorna på Daisy och råkade klippa i pulpan på en klo. Jävla skit..fick så dåligt samvete, och det blödde så mycket. Nu har det slutat iallafall, Daisy verkade inte bry sig så jättemycket. Men som människa så blandar man ju in skuldkänslor och sådant, som en hund inte förstår. Om jag råkar göra illa Daisy så klandrar hon ju inte mig, hon förstår ju knappt vad som hänt.. Jobbigt ändå. Det var ju inte meningen..Hmm..Men nu är hon glad och hoppar runt och jagar katten som vanligt. Det är bra :). I morgon ska jag träffa Alex det ska bli fruktansvärt roligt. Äntligen ska vi ha våran klädbytar dag. Roligt rolig :D!
Nej men..Nu ska jag läsa lite bloggar..vi hörs !Daisy är expert på att ta gris bilder,hon ska alltid nosa på kamera linsen. Här är lite smakprov ↑

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0