Ber om ursäkt

Ja nu ber jag om ursäkt igen. Jag trodde verkligen att jag skulle hinna blogga igår kväll, men det gjorde jag inte "/ Så det blev ingen dagens igår. Asså, jag lovar och lovar hela tiden, men sen så gör jag det ändå inte. Det måste få ett stopp! Man kan faktiskt inte hålla på och lova saker hela tiden och inte hålla det !

Ikväll är det ridning och vi ska hoppa. Det blir väl kul, jag är mer en dressyr tjej. Just nu iallafall, när jag var yngre så äääälskade jag hoppning :P..Men njaa..nu är det mer dressyr som gäller :).
Vet ni vad jag lyckades med igår ? Jag skulle busa lite med Diasy , och då hoppar jag in rakt i bordskanten så att jag får en bula, på benet! Och ett rejält blåmärke. Jag kom med sån fart så till och med lite färg skrapades loss från bordet och satte sig på min byxa. Jaa..är man händig så är man!

I morse var det klädkris, jag har ju tamefanken ingenting att klä på mig! Måste åka och shoppa! Det blev iallafall ett par blåa jeans, en oversized skjorta (som jag gjorde lite mer slim genom att sätta en säkerhets nål i ryggen) och en grå kofta .. inte helt nöjd, men vad ska man göra när garderoben sinar?
Jag tror att jag ska föreslå en klädbytar dag med Alex. Vi har helt olika sstilar, men det kan ju vara kul! På en klädbytar dag så samlar man ihop alla kläder man inte vill ha kvar längre, och sen så tar man det till sin  kompis som har gjort samma sak, och sen får man ta av varandra det man tycker om . Och om man gör det med någon som har en helt olik stil än sig själv så tror jag at tdet kan bli rätt kul :)! Japp, det ska jag föreslå ikväll, hoppas hon inte hinner läsa det här i förväg ;).

image223


See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0