1 september

Jahapp,idag är det den 1 september,och sommaren är definitivt över. Skönt tycker jag, gillar inte värmen så mycket. Sen är det ju så kul med höstkläder :D! Murriga mysiga fäger och sånt.Me Like.
Idag så ska mamma jag mormor och min kusin Sanna ut i skogen lite och promenera, Daisy följer såklart också med :). Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan ta lite kort :) . En blogg med bilder är roligare att läsa än en blogg utan bilder ;).

För övrig är jag fortfarande ute efter en axelrems väska,det lutar åt den från La Redoute, Nu undrar ni säkert varför jag inte redan har köpt den,jag har ju skrivit om den rätt många gånger nu. Men det är såhär, jag är en väldigt obeslutsam person, och jag till inte fatat fel beslut..pengar är ju ändå pengar,och ingenting man bara ska kasta runt med, Nej, Jag vill vara 100% säkert på att jag verkligen vill ha det jag köper innan jag köper det...att jag är snål gör inte saken bättre heller :P.
Jaja..Jag skulle också vilja ha ett par nya höst stövletter i brunt, men jag jittar inte dem perfekta. Dem ska ha klack och så ska dem ha en "krage" som man viker ner. Dem enda jag har hittat kostar över 1000 kr och det har jag definitivt inte råd med >.<.
image132

Jaja..nu kanske man skulle gå och torka håret och klä på sig :P..Hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0