Här tar vägen slut

Hej på er läsare. Ni är inte så många kvar efter flera års försummande och vanvård av denna blogg från min sida. Jag har bestämt mig för att sluta blogga på den här adressen. Lilla D har varit mig sen 2007 och början av den handlar mest om anorexi, kampen mellan det onda och goda i mig. Sen handlar den om skolan. Inget av det är jag längre. Jag är ingen flicka längre och bakgrunden i den här bloggen tynger ner mig. Något annat som tynger ner mig enormt är hur fula alla bilder blir när man publicerar dom genom blogg.se, inte okej. Att lämna lillad är lite läskigt på ett barnsligt och nostalgiskt vis, och det är nog den bästa anledningen att göra detta, jag hatar att bli så känslomässigt bunden till saker.

Jag har en ny blogg, på ett nytt ställe. Vad adressen är berättar jag gärna för er som vill veta. Maila mig eller skriv på facebook ni som känner mig! Fanny_timmy@hotmail.com

Kommentarer
Postat av: Jonas Pettersson

Hej, inte inne så ofta nu på slutet. Men jag hoppas du läser detta iaf, ville bara önska lycka till med allt. Det har varit kul att se dig utvecklas på alla sätt och vis, framförallt med kameran. Mest intressant är nog att du lyckats behålla din egen stil som du haft länge nu, utvecklat den men ändå kan man känna igen många av dragen. Själv har jag haft en liten period utan kamera, mycket i livet som hänt men det börjar bli dags att ta upp den igen, suget har kommit tillbaka =).Som sagt, lycka till med allt. Jag vet att du kommer lyckas med den talang du har. Om du lägger upp mycket bilder på den där nya sidan så kanske du skulle vilja maila över adressen, inspiration är alltid trevligt.Ha det bra och Keep smiling =)

kram

2012-02-14 @ 21:40:47
Postat av: Julia

Hej!
Jag heter Julia och är 12 år och undra om du
Forfarande fotograferar i Stockholm?
Tacksam för svar
Mvh Julia

2014-08-05 @ 17:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0