Här tar vägen slut

Hej på er läsare. Ni är inte så många kvar efter flera års försummande och vanvård av denna blogg från min sida. Jag har bestämt mig för att sluta blogga på den här adressen. Lilla D har varit mig sen 2007 och början av den handlar mest om anorexi, kampen mellan det onda och goda i mig. Sen handlar den om skolan. Inget av det är jag längre. Jag är ingen flicka längre och bakgrunden i den här bloggen tynger ner mig. Något annat som tynger ner mig enormt är hur fula alla bilder blir när man publicerar dom genom blogg.se, inte okej. Att lämna lillad är lite läskigt på ett barnsligt och nostalgiskt vis, och det är nog den bästa anledningen att göra detta, jag hatar att bli så känslomässigt bunden till saker.

Jag har en ny blogg, på ett nytt ställe. Vad adressen är berättar jag gärna för er som vill veta. Maila mig eller skriv på facebook ni som känner mig! Fanny_timmy@hotmail.com

TOPPENGLAD

Idag var jag iväg och skrev körteorin och jag klarade det, på första försöket. Vilken enorm lättnad! Innan var jag så nervös att jag trodde jag skulle kräkas, men nu dansar jag lyckodans! SKA ALDRIG MER ÖPPNA TEORIBOKEN!

Puss!

Pentatonix


Kolla in denna sinnessjukt begåvade a capella grupp på youtube. Det var länge sedan (om ens någonsin) jag såg en artist/grupp som gjorde fantastiska och spännande uppträdande varje gång, svinduktiga!

Åh Roffe, grattis!

Rolf-Göran Bengtsson vann jerringpriset och alla vi hästälskande jublar, detta är inte bara en stor vinst för honom utan även en enorm seger för hela hästsporten. Det är tråkigt att det ska sticka så i ögonen på människor som inte vet någonting om hästar, det är tråkigt att man inte kan glädjas åt varandra. Men jag är inte arg på dom, jag väljer att vara glad för hästsportens skull istället och stå över de som pratar illa, ha överseende och förstå att det dom säger bara bevisar deras okunskap. Jag väljer att vara ledsen för deras skull, då det bevisar att dom aldrig fått uppleva den fantastiska konst som ridning är.

2012 börjar fantastiskt för svensk hästsport, RGB rankad etta i hoppning, Patrik Kittel rankad etta i dressyr och Maria Hagman-Eriksson rankad etta i distansritt!

Backstage at JC

Leopold Nilsson MIKAS


Menswear(Under denna visning för Oscar Jacobson befann jag mig backstage och plåtade)

Jag har upptäckt en helt ny passion för herrmode. Tycker det är mycket roligare och mer intressant än mode för kvinnor, väldigt inspirerande! Det är i sånnahär lägen jag tackar gud för min obefintliga byst, det betyder att jag kan ta mig an herrmodet!

Drömluggen jag aldrig får hur många gånger jag än klipper mig

 

Typ alla gånger jag klippt av mig håret har jag haft denna style i huvudet, men min lugg faller aldrig sådär nonchalant och perfekt, min lugg blir lockig, delar sig på fel ställen så den ser gles ut, spretar rakt ut, hänger platt som en gardin, haha, jag tror ni förstår. Sen ser jag ut som ett litet barn när jag har lugg, så jag har lärt mig att låta den vara. Men om jag kunde få till en såndär snygg lugg skulle jag klippa mig right on!


Smärta

Cawat och jag gick halvt omkull igår. Han stegrade alldeles för högt och vi förlorade balansen, när jag kände att vi började slå över tog jag det snabba beslutet att släppa taget för att han inte skulle falla över mig. Det var nog ett bra beslut. Jag ramlade hårt på marken och lyckades rulla undan innan han landade på mitt huvud. Nu känner jag mig mörbultad och svag, främst i vänster sida. Axel, rygg och överarm smärtar, plus halsmusklerna och underarmen på höger sida.

Jag har ridit idag men det gick sådär, eftersom vänsterarmen är så svag nu så var jag lite stel och säkert rätt sned också i mina hjälper. Både han och jag ska vila i morgon och så tar vi nya tag på fredag.

Make a difference

Jag har nu börjat få in i huvudet att det är ett nytt år, bättre sent än aldrig! Jag gillar inte nyårslöften, mest för att man alltid känner sig så inspirerad och pepp där vid tolvslaget, (kanske?) lite alkohol i kroppen, fyrverkerier, pirrande lycka och nyfikenhet inför vad som ska komma. Det är iallafall lätt att sätta upp regler, skapa förbud och göra löften som inte är lika roliga att hålla senare, inte bra. Vi känner nog alla till den där känslan av misslyckande när man bryter reglerna man satt upp för sig själv. För vissa är känslan så stark att den går över till självhat, för andra blir det något som brer på den dåliga självkänslan och bekräftar tankarna om att man inte kan göra något rätt.
Därför har jag istället tänk på hur jag vill att året ska bli, hur jag ska känna när jag tänker tillbaka på det om tio år. Jag vill att 2012 ska bli ett år att minnas. Jag vill göra något bra, något nytt. Jag vill utveckla mig självkännedom och bli en bättre människa. Något jag dock önskar att människor nyårslovade var att dom ska ha större civilkurage. Det vore fantastiskt om fler tordes säga ifrån och försvara varandra när dåliga saker händer, eller bara hjälpa varandra i vardagen. Och jag önskar att tjejer kunde hålla ihop bättre istället för att alltid snacka skit om varandra.

Ta hand om varandra!
Puss

RSS 2.0