Jedwards

Har haft en jättebra hästhelg denna helg med mycket ridning som har gått bra. Och idag har vi varit med Kerstin som tävlade Grand Prix Küren med sin andra häst Boston. Det såg fint ut! Nu har jag suttit en stund och kollat igenom bilder från ett litet jobb i lördags morse, jag och Lisa träffade Jedwards, hon intervjuade och jag plåtade. Dom bilderna får ni vänta på tills dom kommer i tryck. Men så här såg det ut förra gången jag träffade dom!

Bilderna tillhör mig och får inte kopieras/sparas och användas av andra. Händer det så skickar jag en faktura.

 

Dom här killarna är härliga men så sjukt speedade, det är väldigt svårt att hinna med deras tempo, på första bilden fick jag springa efter dom och bara chansa och trycka av, dom hoppade upp på den där väskdragsgrejen helt utan flrvarning. Haha. Allt tycks vara en lek för dom. De andra bilderna är tagna uppe på deras dåvarande hotellrum. Utanför hotellet stod ett hundratal tjejer och väntade, vissa hade övernattat utanför. Hängivna fans!

 


Someone like you

Foto: Tobias Larsson

 


Jag och min stora kärlek

Här är jag, och här är Cawat. Han är hela 20 år men busar och bråkar fortfarande som en 5åring när han tycker att jag är irriterande. Trots att han gärna biter mig om han får chansen, snärtar mig med svansen när jag kratsar bakhovarna (han kan sikta med den, och han snärtar hårt! En gång började jag blöda) och varje dag försöker stampa mig på foten när jag borstar honom under magen (värdens böjligaste vänster framben, spelar ingen roll hur långt ifrån man står nästan, haha) så har han vunnit mig och mitt hjärta. Ibland är han världens dummaste, men ibland är han den finaste jag sett. Som när jag går för att hämta honom i hagen och han hälsar på mig genom att ge mig en puss, eller när han för en gångs skull vill gosa, eller som igår och idag när han helt plötsligt vågar göra sånt han inte alls brukar göra, och vi blir ett par, ett ekipage. Jag har haft hand om honom i ett år nu och det har varit det bästa året i mitt liv, han och hans ägare har blivit mina bästa vänner.

Foto: Tobias Larsson http://tobiaslarsson.500px.com/

Kerstin Dahlberg och Congo V

 

Fler bilder från tävlingen igår. Längst ner kan ni se en skymt av min favoritmänniska Kurt :)


Igår fotade jag för nöjets skull!

Congo V

Världens finaste kille!


 

Nu kom jag på varför jag itne laddar upp så mycket bilder här längre, blogg.se misshandlar ju bilderna brutalt och färgerna blir bleka och tråkiga. Unlike.


RSS 2.0