Åh jag älskar att leva mitt liv!

 

På fredag ska ni får höra på grejer! Om jag kan hålla mig tills dess... R.P..

 

Har haft en fantastiskt bra vecka. Lärt känna en ny underbar människa, haft extremt roligt på ett jobb på en branstation (brandmän är snygga... ) Haft det jättemysigt och bra i stallet som vanligt med Kurt och Cawat. Och har fått så mycket roliga jobb nu! Åh, jag har typ kärlekspirr i magen för att jag är så lycklig just nu :)

 

Puss på er!


Hillywood


Hilly och Hannah Hindi är så sjukt duktiga, älskar alla deras videos och har sett mina favoriter flera flera gånger om. Är så imponerad över att dom är så jvla proffsiga och gör allt själv. Den här parodin på The Vampire Diaries är en av mina favoriter!

Portfolio

Jag håller på och jobbar på ett onlineportfolio, laddar upp bilder närhelst jag har tid och lust. Ingen text bara bilder, som en hemsida! Ni kanske vill ta en titt? Jag har inte hunnit lägga in bilder i varje kategori ännu, men det kommer så småningom!

http://fannylidhstrom.blogspot.com/

Till min kära syster

Min syster är en fantasisk människa. Hon är smart, rolig, godhjärtad, söt och så duktig på så många saker, och jag är alldeles för dålig på att säga till henne hur mycket jag älskar henne. Så Frida, jag älskar dig! Du är världsbäst och jag är så glad att just du är min syster.

 

 


Hurtta pro regntäcke

Egentligen har jag köpstopp just nu för jag har inte någon fast inkomskt och itne tillräckligt många fotojobb, så jag vet aldrig när jag får pengar nästa gång. Men jag bröt det för att köpa det här täcket till Daisy. Det måste ju vara okej när man köer något till någon annan? Det är ju höst och blött och kallt och hon är liten och frusen, dessutom är hon svart och syns dåligt. Det här täcket är vattenavstötande och kommer nog funka bra när snön kommer också, blir nog lagom att hålla värmen med, plus att det har reflexdetaljer! Hurtta är ett bra märke så jag tror hon kommer trivas i det, som det är nu hatar hon att gå ut när det regnar. Jag köpte det röda för då kommer hon matcha mig! Haha, gulligt.

I dag ska jag duscha!

Foto: Tobias Larsson http://tobiaslarsson.500px.com/


Idag kan jag andas mer än 10 andetag utan att hosta! Och det ska såklart firas, med en dusch!

Jag har inte orkat duscha på några dagar nu men idag känner jag mig så pigg att jag börjar bli medveten om min sunkighet, så nu ska jag hoppa ner i duschen och tvätta håret och skrubba kroppen.

 

Ha det fint!


Pneumonia

Jag har fått lunginflammation. I en veckas tid har jag haft mellan 38-40 graders feber och en mördande huvudvärk plus en hosta som rivit upp både hals och gett mig ryggsmärtor, så igår åkte jag till akuten och blev lite undersökt sen fick jag mediciner utskrivna och idag mår jag redan bättre, är tillbaka på min normala kroppstemperatur på 36 grader och slipper huvudvärken men hostan och alla krämpor är kvar. Ska fortsätta vila och hoppas på att bli helt frisk snorsnabbt, för jag har inte varit i stallet på hundra år nu och jag saknar Cawat och jag vill rida, jag är totalt utsvulten på att rida. Har orkat sitta upp och spela lite hästtvspel men det är inte alls samma sak som irl konstigt nog, haha. Skulle hemskt gärna vilja springa en runda och gå en sjukt lång skogspromenad med min hund också. Skulle gärna vilja äta något utan att känna att jag håller på att kräkas och kunna sova en natt utan att vakna tio gånger av att jag håller på att hosta ihjäl mig. Men jag ska inte klaga, jag har iallafall sluppit bli täppt i näsan som man brukar när man får en vanlig förkylning, det är jag inte sen att uppskatta!

RSS 2.0