We're back!

Hej på er. Som många säkert hunnit läsa på min facebook så blev bloggen hackad i söndags, hackad och borttagen. Tack och lov lyckades blogg.se återställa den, efter mycket om och men. Men, här är vi nu, pigga och fräsha och obesegrade!

Ni som inte är vän med mig på facebook är säkert nyfikna vem det var jag skulle fota i fredgas, och det var ingen mindre än Robert Pattinson aka Edward Cullen. Var inte alls lika starstruckt som jag trodde att jag skulle vara. Han såg bra ut och verkade väldigt trevlig och sådär charmigt förvirrad och konstig som jag trodde men mer än så var det inte. Kul med bilder till portfolion!

I söndags åkte jag och familjen till dalarna över natten, väldigt mysigt! Extremt vackra landskap! Idiot som jag är hade jag inte med mig kameran utan fick dokumentera med min gamla halvdöda Iphone. Ni ser ju hur det blev, haha! Störst intryck gjorde nog tällberg som var en helt otroligt fin liten by vid siljan! Och den fantastiska hästbutiken i borlänge där jag köpte ett par nya helskodda ridbyxor och en softshell jacka inför vintern. Men nästan bäst av allt var att jag har kört nästan hela tiden! Jag vet inte om jag har berättat att jag håller på att ta körkort? Ja nu är det snart dags för skrivning och uppkörning, halkkörningen är avklarad och teoriboken är utläst, och jag bemästrar de flesta situationer i trafiken! Så roadtrippen till dalarna ökade min erfarenhet och självkänsla bakom ratten väldigt mycket.Och till sist. Idag blev jag matförgiftad. Spydde som en... Det var väldigt otrevligt. Nu mår jag bra igen men kommer nog ta ett tag innan jag törs äta mat någon annan än mamma och pappa eller jag har lagat.

Nu ska jag och Daisy ut och gå. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0