Om mig

Det var någon som ville att jag skulle skriva och berätta lite om mig, och det är ju ganska svårt sådär så inleder med 10 random frågor för att värma upp lite :)

-Hur mkt är klockan just nu ? Den är 21.40 och nu ser jag att jag är sen ut med hunden!

-Fullständiga namn ? Fanny Amanda Lidhström

-Vart vill du bo ? Jag skulle vilja bo i en stor gammal lantligvilla på landet med ett litet stall där ett par-tre hästar står

-Hur många barn vill du ha ? Just nu, inga, jag ogillar både barn och vad en graviditet gör med kroppen

-Vill du gifta dig ? Ja, men bara för att det är ett bevis på att man har hittat sin soulmate som man vill leva med resten av livet.

-Rullar du spagetti eller skär du den ? Jag gillar inte spagetthi

-Har du ätit sushi ? Har ätit, har också spottat ut!

-Lyssnar du på nu ? Tvn som står på i bakgrunen, min väckarklocka som tickar väldigt högt och på mamma och pappa som borstar tänderna med eltandborste, ett ljud som gett mig ångest sen jag var liten då det betyde att det var dags att sova :P

-Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? Inga, min mage kan inte riktigt processa flingor utan får bara ont.

-Humör ? Väldigt ledsen efter ett flertal dåliga besked under dagenDet står ju ingen info om mig någonstans här på bloggen men de som hängt med länge har väl kanske iallafall kunnat räkna ut att jag hunnit fylla 19 år nu. Jag går medieprogrammet med inriktning foto på en gymnasieskola i stockholm och jobbar extra som fotograf, oftast då till tidningen FRIDA men har även haft bilder publicerade i andra tidningar plus att jag i februari assisterade en fotograf som fotade alla visningar på Mercedes Benz fashionweek stockholm. Det var ett av de roligaste och grymmaste upplevelserna jag varit med om, helt fantastiskt! Hm. Well. Det som är vitkigast i mitt liv är hästarna. Jag är en tvättäkta hästtjej som hänger i stallet och rider 5-6 gånger i veckan, jag är medryttare på underbara Cawat som är mannen i mitt liv. Skulle helst av allt jobba med hästar hela mitt liv och lägga fotografkarriären på hyllan, men vi får se hur det blir med det. Om några veckor tar jag studenten och det är då livet börjar :)

Viktiga saker man bör veta om mig är att jag är en enorm känslomänniska som är lätt att såra, jag ställer alltid upp på mina vänner till 500%, är väldigt lojal. Dock är det få jag släpper nära inpå. Jag är sjukt ambitiös och rätt estetisk, håller på med både musik och foto, gillar att skapa och har tidigare tecknat väldigt mycket. Kreativitet och fantasi är egenskaper jag värdesätter. Har ett förflutet med anorexi men det är inget jag vill gå närmare inpå nu, det ligger bakom mig. Hatar skolan men är ändå en pluggis. Har de senaste åren fått lära mig att killar är onda ting man ska hålla sig borta från.

Så. En del om mig. Var det något mer du ville veta "anonym" :)?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det sumerade ihop det mesta! Fan va ball det lät jäkligt kul att vara på Mercedez benz jippot! Själv kan jag knappt rita streckgubbar =/Alla killar är ej av Ondo! dom flesta av oss kanske men inte alla!

Skrik till nästa gång dina foton ska vara med så jag kan köpa tidningen!Have a nice day

Mvh

Anonym

2011-05-19 @ 06:35:40
Postat av: Anonym

Bara en massa bra egenskaper och att du lägger ner energi på skolan trots att du är less på det, en kvinna med värderingar och självdisciplin, det är väl lika ovanligt som det finns vettiga killar? ;PMåste fortsätta jobba,

Mvh

Anonym

2011-05-19 @ 12:53:49
Postat av: Fanny svarar

Tack :). Så vem är du, anonyma besökare?

2011-05-19 @ 22:19:35
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0