My scentOm det är någon som undrar hur jag luktar så gå och sniffa på DKNYs Pure, min all time favourite. Jag är superkräsen när det gäller dofter och det här är den enda jag känner mig hemma med. Den luktar lätt, fräsht och blommigt och blir aldrig för dominant. När den är slut blir det en ny likadan! Annars är jag nyfiken på att prova något som luktar jasmin, min favoritblomma.

Hur har ni spenderat dagen? Jag har varit i stallet hela morgonen, åkte sen hem och duscha av mig all lort och gick ut och la mig i trädgården och solade lite. Min blekhet är vida känd och skämtad om, men i år tänkte jag försöka se om jag verkligen inte kan bli brunare. Hehe vi får se hur det går..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Då ska jag försöka hinna mig iväg och lukta på den!Min favorit är Hugo Boss Elements AquaSpenderade min helg med att agera flytt/målare åt en vän så jag var helt slut i lördags, men jag ville faktiskt in och läsa din blogg men orkade inte när jag kom hem! Låter som du hade en skön lördag ändå!

2011-05-23 @ 07:00:33
Postat av: Fanny svarar

Vad snäll du är :) Fast min blogg är inte mycket att läsa.. hur hittade du hit?

2011-05-23 @ 12:04:06
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte hur jag hamnade här, snurra runt på nätet och sen slängde jag ett öga extra här, sen så fastnade jag baraMvh

Anonym

2011-05-23 @ 15:28:37
Postat av: Anonym

Vet inte om det jag skrev försvann eller om det uppdateras segt, men helt ärligt så vet jag inte hur jag hamnade här, surfade runt i brist på annat sen slängde jag ett extra öga när jag hamnade här och fastnade.Mvh

Anonym

2011-05-23 @ 15:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0