Färg!

 

Den supersöta bikinin från panos emporior kom aldrig fram då internetbutiken jag beställde den från lades ner och jag fick inte reda på det förrän efter att jag väntat i en och en halv månad och blev otålig och mailade och frågade vart den tagit vägen. Sjukt skumt, jag vet! Så istället så beställde jag hem den här skrämmande fina färgklicken från Victorias Secrets! I samma veva beställde jag även hem fem par trosor, de har helt underbara underkläder, allt är super skönt och av jättebra kvalité. Victorias Secret är nog ett av mina största beroenden just nu, förutom äppelpajsglass från sia. Haha! Varje gång jag har lagt in en beställning så hittar jag något nytt jag vill ha. Jag  får helt enkelt ta och gifta mig rik, haha, annars kommer jag sluta som luspank uteliggare med snygga underkläder..

 

Gårdagen var den värsta i mitt liv, nästan. Men idag har jag haft det bra, tagit tag i jobbiga saker som behövt göras, men känner mig nu friare än på länge. När en dörr stängs öppnas nya. Jag är så dålig på att acceptera och inse att jag faktiskt inte vet allt än och kan allt om livet, att jag inte kan vara bäst på allt från första stund. Lär jag mig det skulle jag bespara mig mycket ångest.

 

Avslutar med att säga att det börjar kännas väldigt kul att blogga igen, som ni kanske har märkt! Vi får se vart detta leder :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Satan den där bikinin var riktigt snygg,

Äppelpajglassen ska jag testa, annars funkar Gb's Vanilj/Päronsplit halvliters funkar den också!Aj då inge kul med sådana dagar, men det är ju det som får en att gå frammåt också tyvärr, något du ill utveckla varför? Kul att läsa att du tagit tag i det och blickar frammåt =), Det kan vara så att du är bäst på allt bara att dom andra inte förstått det?Du vet inte vem jag är =)

Ha en riktigt bra helg!Mvh

Anonym2011-05-20 @ 10:34:27
Postat av: Anonym

Försvann min kommentar?!

2011-05-20 @ 12:20:24
Postat av: Anonym

Annars funkar Gb's Vanilj/Päronsplit 0,5 L

Skulle det stå.

2011-05-20 @ 13:14:10
Postat av: Fanny svarar

Jag tycker inte att GB för bra glass så äter inte GB :P Jag är glassfinsmakare ;)Nej jag vet inte vem du är, och du vill inte berätta?Trevlig helg.

2011-05-20 @ 13:47:33
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Då ska jag försöka lära mig äta riktig glass =) Är det inte roligare med en hemlig beundrare?Mvh

2011-05-20 @ 14:25:44
Postat av: Fanny svarar

Så du är en beundrare? Hmm.. okej då kan du väl få vara hemlig ett litet tag till..

2011-05-20 @ 18:30:25
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0