Projekt

 

Har ständiga nya projekt vad det gäller mitt utseende, mitt nuvarande är "vacker utan smink"

Min hy är så himla ful, är sådär äckligt vintertorr i hela ansiktet så huden känns som en gammal skinnväska, haha, torrheten gör att jag flagnar, blir rödblommig, har noll lyster och den ger mig en ständigt brännande känsla i ansiktet, när man snorat lite så svider hela näsan, har tårarna runnit bränner det under ögonen, när jag smörjer in mig med hudkräm så känns det mer som jag smörjer in mig med brännässlor och jag blir helt knallröd i ansiktet. Inte okej!

Så inatt sov jag med olivolja inmasserat i ansiktet, plus min favorit ansiktsmask från dermalogica som återfuktar väldigt bra, och när jag hade duschat i morse så smorde jag in mig med fyra olika feta (ej portilltäppande) krämer, det var kladdigt! Men efter någon timma var allt upptaget av huden och det kändes redan lite bättre och mjukare. Nu är det krig mot torr- och tråkigheten!

Det jobbiga med vacker utan smink projektet är ju att man måste gå utan smink, annars vet man ju inte :P Har varit utan smink sen i lördags... hmm.. snart en vecka alltså. Och jag är så gaaalet sugen på att sminka mig! Haha.. jag är ju en riktig smink och skönhetsjunkie.. Men jag ska hålla ut ett tag till så får vi se..

 

På bilderna ser ni osminkade mig för några minuter sedan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0