Men baby sluta gå sönder

 

Åh vilken toppenlånghelg jag har haft! Är utvilad och sprudlande glad. I torsdags var jag och Kurt som sagt på strömsholm, det var så roligt! Väldigt inspirerande. I fredags så blekte jag ögonbrynen och det blev riktigt coolt, ni ska få se någon dag :) Sen har jag ju varit och ridit varje dag som vanligt och det har gått så himla bra! Fick beröm av Kurt (som är väldigt duktig och kritisk) så har levt på det under helgen också!

 

Igår, eller inatt, var jag och några vänner på Entourage och dansade. Entourage brukar vara hyfsat bra men igår var det rätt lame, tack dock till snyggingen som fick min kväll att bli riktigt lyckad! ;)

 

Älskar skorna på bilden för de är så jävla sköna! Skönaste paret jag har, och dessutom är dem jävligt snygga. Hatar dock att de går sönder hela tiden. För andra gången så lossnade halva båda klackarna under natten, så de började glappa när jag gick, första gången det hände var första gången jag använde dem, mitt inne i stan. Jag älskar dem men nu får de fan sluta gå sönder! Trött på att limma fast skiten, haha.

 

Puss på er nu ska jag skönhetssova!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0