Karriär

Jag är verkligen dålig på att uppdatera men det blir så när man har mycket annat för sig, och när det händer en massa saker. Och det händer verkligen en himla massa saker! Och när det är så så blir det stopp i mitt huvud och jag kan inte berätta eller skriva om sakerna, för jag behöver tid att bearbeta dem i huvudet först.
Men nuså, nu ska ni få höra på lite roliga grejer som har hänt de senaste månaderna :)!
För det första, praktiktiden har varit jätterolig och lärorik! Dessutom har den gett mig en boost i min karriär. I slutet av praktiken fick jag lite egna (bra betalda) jobb! Hur galet är inte det? I december hade jag bland annat en plåtning för tidningen FRIDA! Men eftersom det nr av tidningen inte kommit ut än så kan jag inte avslöja mer just nu. Men när jag fått reda på vilket nummer så säger jag det så får ni gå och köpa det :)! Jag blev iallafall väldigt nöjd med bilderna, och de med, så det känns svinkul :)! Jag var även backstagefotograf på en reklamkampanjsplåtning för en stor klädbutik och dem bilderna kommer förmodligen med i en tidning som heter RODEO, dock vet jag inte när eller så. Jag har även fått ett erbjudande av en fotograf att vara fotoassistent till honom på stockholm modevecka på Berns som är snart! Känns helt galet, modeveckan har jag drömt om i flera år! Pga allt detta så ville min skola förlänga min praktiktid trots att den egentligen är slut, så nu praktiserar jag två gånger i veckan och går i skolan i två och en halv!
Plus det så går det så bra med Kurt och Cawat.
Nog kan ni fatta varför jag är så lycklig och svävar på moln?
Allt bara funkar just nu, det känns underbart fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Jonas

grymt! men att du är en duktig fotograf hoppas jag inte kom som en överraskning, det har du visat väldigt många gånger på den här sidan :)

Lycka till och lita på din egen känsla även om många utomstående försöker påverka, det var du och den känslan som tog dig hit... ;)

kram

2011-01-17 @ 09:54:02
URL: http://www.ehlana.se
Postat av: Christa Ajris

Fantastiskt Fanny!!! :) Go girl!!

2011-01-18 @ 03:59:23
URL: http://livetsomstylist.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Jonas: Tack så hemskt hemskt mycket för din kommentar! Tycker dina kommentarer är så kul att läsa för du har lixom följt min fotoutveckling lite :)! Kul med någon mer som är fotointresserad :)!

Christa Ajris: Tack!

2011-01-24 @ 22:51:37
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0