Saffransbegär.

Hej! Hur har ni haft det under jul? Jag är en julmänniska, men jag vet att det är många som känner tvärtom och hatar julen och det tycker jag är väldigt tråkigt. Julafton för mig var i alla fall toppen! Massor av kärlek och skratt, och min familj blev jätteglada över julklapparna jag hade köpt, det ger en mysig känsla i själen. Jag har ätit upp alla lussekatter, har nog ätit minst en varje dag sen mamma och Frida bakade. Kan man bli beroende av saffran? Jag är sugen på saffran hela hela hela tiden. Haha.

I julklapp fick jag bland annat en ny telefon. ÄNTLIGEN! Vilken befriande känsla att ha en telefon som fungerar igen! Haha. Min gamla Iphone 3G hade verkligen gjort sitt redan för ett år sedan. Eftersom jag inte känt mig helt nöjd med Iphone och dess kvalité så fick det bli ett annat märke den här gången. En Samsung Galaxy SII, och jag är nöjdare än vad jag trodde att jag skulle vara, en grymt grym telefon!

Just nu sitter jag och pluggar körkortsteori. I morgon är det dags att boka uppkörning! Jag känner mig lugn och säker, annars hade jag inte bokat. Jag vill vara 110% säker på att jag kommer klara det. Att min körlärare säger att jag ska boka hjälper ju också till på traven ;)

 

Nu ska jag plugga vidare. Ha det fint!


Kommentarer
Postat av: Angelica

bra val av telefon (;

2012-01-11 @ 06:51:57
URL: http://iamyoo.blogg.se/
Postat av: Fanny

Angelica: Ja jag är extremt nöjd! Har du också en sån eller?

2012-01-11 @ 21:04:40
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0