Sjuk tjej stannar hemma på nyårsafton...

... Vad ska ni göra?

Min favorit


Prinsessa på rymmenJag blev alldeles till mig och nästan pirrig i magen när jag hittade den här vackra kappan inne på ASOS. Har sedan barnsben varit extremt dragen till sagor och medeltiden, och den här kappan återupplivar glömda fascinationer. Jag tycker den är en perfekt blandning av rödluvans kappa och en medeltidsprinsessas förklädnads cape när hon är på rymmen (okej nu romantiserar jag kanske medeltiden lite, haha)

Såklart blev det ett köp. Inte kan man väl bara gå vidare och glömma kappa som man drömt om sen man var barn heller?

Saffransbegär.

Hej! Hur har ni haft det under jul? Jag är en julmänniska, men jag vet att det är många som känner tvärtom och hatar julen och det tycker jag är väldigt tråkigt. Julafton för mig var i alla fall toppen! Massor av kärlek och skratt, och min familj blev jätteglada över julklapparna jag hade köpt, det ger en mysig känsla i själen. Jag har ätit upp alla lussekatter, har nog ätit minst en varje dag sen mamma och Frida bakade. Kan man bli beroende av saffran? Jag är sugen på saffran hela hela hela tiden. Haha.

I julklapp fick jag bland annat en ny telefon. ÄNTLIGEN! Vilken befriande känsla att ha en telefon som fungerar igen! Haha. Min gamla Iphone 3G hade verkligen gjort sitt redan för ett år sedan. Eftersom jag inte känt mig helt nöjd med Iphone och dess kvalité så fick det bli ett annat märke den här gången. En Samsung Galaxy SII, och jag är nöjdare än vad jag trodde att jag skulle vara, en grymt grym telefon!

Just nu sitter jag och pluggar körkortsteori. I morgon är det dags att boka uppkörning! Jag känner mig lugn och säker, annars hade jag inte bokat. Jag vill vara 110% säker på att jag kommer klara det. Att min körlärare säger att jag ska boka hjälper ju också till på traven ;)

 

Nu ska jag plugga vidare. Ha det fint!


God Jul läsare!

Dagen till ära har jag en plomminlila blus från Mango och kostymbyxor från Acne. Fast det ser ju inte ni. Gör alltid cam bilderna svartvita för det är så dassig färg och dåligt tryck i datorns inbyggda kamera. Ligger just nu på soffan och latar mig. Har redan klarat av jullunch farmor, farfar, farmors syster och deras hund, och varit i stallet. Funderar på att gå och sova över Kalle Anka (hatar den där irriterande fågeln, när den kommer vill jag gå och döda något, tristessen är fullkomlig) och vakna lagom till middagen med mormor och morfar och julklappsutdelningen. Så gör jag varje år, haha.
Gud Jul på er, jag hoppas ni har det mysigt.

Dear Karma

 


MOVE

 

Just idag känner jag en stark längtan av att flytta hemmifrån.

Föräldrar jag älskar er men idag är ni olidliga och jag skulle trivas mycket bättre med att älska er på avstånd.

 

Over and out.

 


Ett inlägg i veckan

 

Ja det kan väl bli något slags delmål? Vill inte bli en sån som spottar 5 inlägg om dan, inte ens 3. Det har jag inte tid med (eller jo egentligen, men ingen lust, det är urtråkigt att tvångsblogga)

 

Så här ser jag ut idag iallafall, kleta på lite smink för nöjets skull idag när jag inte skulle till stallet. Älskar ju smink men orkar inte vara kladdig i ansiktet och så är jag för lat för att orka ta bort allt varje kväll. Men ibland behöver jag komma ihåg hur mitt ansikte ser ut utan en massa lort och med nedsläppt hår. Häftigt hade nästan glömt! Haha

 

Ska käka. Adios.


Random Backstage

Lite bilder från en visning för JC där jag plåtade backstage, ca ett år sedan.

RSS 2.0