Sökes

Sökes: Rik kille med stort hästintresse och gård i passande ålder (20-27)

Haha nej skämt och sido, man kan väl drömma? Pengar är inte viktigt egentligen men när man har med hästar att göra är det ett måste då allt är väldigt dyrt. Folk tror att hästägare är rika som har råd att ha häst, men som Kurt brukar säga "Man skulle vara rik om man inte hade häst"

Jag står på en tunn lina över ett stup och funderar över vilken smal väg jag ska försöka mig på att ta. Fortsätta iväg på fotograferandets osäkra och krävande stig eller försöka balansera mig iväg på en osäker och tunn tråd mot att arbeta med hästar. Jag trodde att jag visste allt, jag trodde att jag visste vad jag ville, att vägen var utstakad och bred, att det inte var någon tvekan. Det har aldrig varit någon tvekan. Men så helt plötsligt så är hela jag ett enda tvivel. Jag ville inte jobba med hästar, jag skulle tjäna pengar, bli någon, bli något stort! Jag skulle lyckas och slå mina gamla plågoandar på näsan! Men helt plötligt kan jag inte tänka mig något annat än att viga hela mitt liv åt hästar. Jag har alltid älskat dem, det har alltid varit det jag prioriterat men aldrig sett på det mer som ett intresse, något som läker mitt hjärta när annat är tungt och något att fly till när verkligheten kommer för nära. Helt plötsligt vill jag inte leva i verkligheten alls, jag ser inget annat än vad mitt hjärta skriker, och det skriver med lungornas fulla kraft att jag måste vara med hästar, alltid. Mamma säger att jag har blivit hästhjärntvättad, jag äter, sover, andas, pratar och skiter hästar, haha! Inuti mig känns det som jag har en enorm hunger som aldrig stillas, en hunger efter kunskap, och jag vill ha mer! Mycket mycket mer. Jag vill lära, jag vill jobba hårt!

Missförstå mig inte, jag älskar att fotografera, det är enormt roligt, men jag har börjat inse att om jag väljer fotograferandet så blir jag tvungen att välja bort en stor del av mina hästdrömmar då det är ett sånt sjukt tidskrävande yrke, alla tider på dygnet! Och det är ett yrke som tvingar mig att bo nära stan. Jag kan inte välja fotograferandet framför hästar men jag kan välja hästar framför fotograferandet...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bli hästfotograf! :D

2011-08-30 @ 22:51:54
Postat av: Fanny svarar

Hehe det är vad alla säger, och jag fotar redan hästar :) Men det är ju inte riktigt samma sak som att rida..

2011-08-31 @ 20:42:42
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: Rebecca Lundell Heiskanen

Gå ett utbildning med hästar då!?! Finns ju i Uppsala, Strömsholm och Flyinge! Jag funderar också på att börja jobba med hästar istället. Det är det jag tycker om och det jag kan liksom, jag orkar liksom inte plugga enmassa skit som jag ändå inte har någon nytta av för att jag inte tkr det är roligt! Som nu sitter och kollar hästsaker under arbetstid. Fy skäms, hehe! Pusshejj

2011-09-01 @ 11:45:48
URL: http://rebeccalh.devote.se
Postat av: Anna Almgren

Klart du ska följa hjärtat! Bara för att du bestämmer dig för en sak nu helhjärtat betyder INTE att du kan byta inriktning och göra en snäv sväng åt ngt annat håll sen! Kan till och med kanske vara bra att ta paus från ngt för reflektion. Ha fotandet som en avancerad hobby ett tag och njut över att du har 2 saker i livet du gillar så mkt!

2011-09-08 @ 17:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0