Bra dag

Hej på er. Har ni haft en fin fredag? Det har jag. Har haft en toppenfredag. Första halvan av den kan jag dock inte berätta om, men andra halvan spenderades i stallet. Jag har börjat rida en häst som heter Cawat. Han är en 19 årig dressyrhäst, ett halvblod. Jag kan inte fatta att jag har sån tur att hans ägare hörde av sig till just mig. Jag var och provred i onsdags och det var länge sedan jag hade så roligt. Det visade sig att Cawats ägare är instruktör, och han vill att jag rider Cawat, för honom! Jag får alltså privatlektioner flera gånger i veckan :O! På hans häst. Det är helt galet! Jag förstår inte att det här händer, väntar hela tiden på att han ska ringa och säga att jag är för dålig och att han har hittat någon bättre som han hellre vill hjälpa! Idag värmde jag upp först själv rätt lång stund, fick en kommentar om att det såg fint ut. Sen efter ett tag när vi var uppvärmda och klara kom han in och vi började träna. Tempoväxlingar, mycket ökningar. Sen träna på volterna att han ska slappna av och sänka sig och höja ryggen. Lite utåtställning också i gallopen. Det jag måste öva på är att fatta med höfterna och inte med benen och att slappna av i den skumpiga traven när jag sitter ner. Men en massa annat också såklart! Men fyfan vad kul det är med någon som är på en i varje steg, varje andetag!! Emellanåt sitter jag och skrattar av lycka och för att det är så himla kul!
Jag ska dit i morgon också och då ska vi hoppa lite :)

Kommentarer
Postat av: sofia

ÅH va kul för dig! Men är det inte superdyrt om du rider flera dagar i veckan + instruktör? :D Hoppas du uppdaterar med lite bilder och sånt med. :) VOre kul att se lilla hästen :) Gärna när du rider.

2010-09-25 @ 10:49:58
Postat av: johanna

men vad kul för dig fanny!! jätteroligt :)

2010-09-25 @ 13:00:57
URL: http://johannaluggen.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Sofia: Tack :) Nej konstigt nog vill han inte ha särskilt mycket alls :) Vilken bra idé, ska försöka ragga någon som kan fotografera någon gång :) Han är jättefin, och inte alls särskilt liten, haha, 170 i mankhöjd :)Johanna: Taack :D <3

2010-09-25 @ 17:05:10
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: Sofia

170??? Vilket höghus :P Känns det inte stort? :)

2010-09-25 @ 18:42:17
Postat av: Fanny svarar

Sofia: Nejdå han är fin :) Tar inte så stora kliv. Smal och smäcker är han :) Sen är jag ju van att rida stor häst på farstanäset så :)

2010-09-25 @ 22:52:26
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jaha du rider inte på blåkulla längre? Hur kom det sig att du bytte?

2010-09-26 @ 10:33:08
Postat av: Fanny svarar

Sofia: Nej jag slutade där i somras. Helt enkelt för att jag inte tycker de behandlar hästarna så bra längre och för att jag inte tycker de har några ridlärare jag trivs med och som kan ge mig det jag vill ha. Men trivs inte riktigt på farstanäset heller så mitt mål är att sluta där efter jul och bara rida Cawat.

2010-09-26 @ 12:41:28
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0