Ännu ett glatt inlägg utan bilder!

Även denna morgon var riktigt fin. Är så tacksam och glad att jag får den här chansen! Lär mig något nytt varje dag, det är enormt! Kurt filmade några minuter idag. Kanske lägger upp sen om jag inte behöver skämmas allt för mycket (har ju faktiskt ingen aning om hur jag rider egentligen)

Nu ska jag snart iväg och möta en modell för ännu en plåtning. Har fotograferat så grymt mycket den senaste tiden men inget jag kan visa er just nu eftersom det (dels) är till utställningen. Därför får ni gå bildlösa ett tag till :)
För två veckor sedan plåtade jag för UR också, jag minns inte om jag har berättat det. De behövde pressbilder till ett nytt program. Det var ett gratisjobb först men sedan vart de så nöjda med bilderna att de ville betala mig ändå. Hur sjukt kul är inte det :D?

Nu ska jag hoppa i lite kläder och börja göra mig i ordning. I nästa inlägg visar jag nog upp UGGs kängorna som kom i förrgår!

Kommentarer
Postat av: Maya

Vad roligt att det går så bra för dig!! Vad fotade du åt dem?:)

2010-10-04 @ 17:08:07
Postat av: Fanny svarar

Maya: Tack :)! Hur gick det för dig med den där skolan:)?? Till UR plåtade jag bilder till det nya programmet, de bilderna ska användas i tidningar som pressbilder till programmet :) Kram

2010-10-05 @ 06:58:30
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0