KOLLA!

Igår var jag med och plåtade på en modevisning som JC höll. Idag ligger några av dem uppe på deras hemsida, kolla!

Här!

Måste jag tillägga att jag är sjukt glad/stolt/euforisk?

Wei

Tar en paus från cyberrymden för att leva livet i verkligheten!

Swoosh

Waiting for the end

Åh sååå bra!! Repeatar den hela dagarna här hemma, på praktiken går det inte, Niklas och Kristian har så dålig musiksmak! Försöker ändra men då får jag stryk, haha nejdå, men nästan!

 


Ny Piercing!

Nu har det snart gått en månad sen Martina tog hål på mig så tänkte att nu är det dax att byta till ett smycke jag själv har valt, med en stav som både är smalare och kortare än den jag har nu (som är 1,6mm bred och 10mm lång med en kula på 4 mm) så jag slipper fastna i den när jag ler och så den inte står ut så fruktansvärt hela tiden. Den har skött sig superbra, svullnade inte upp alls, var lite öm de första dagarna såklart, och fick ett snygg blåmärke över läppen och i munnen men annars har det gått som en dans på rosor. Har varit svinnoga med att tvätta med koksaltlösning varje morgon och kväll och att skölja munnen när jag har ätit(och att undvika smink så mycket som möjligt!).
Anyway, smycket jag har beställt är i 14K guld, det är ca 1 mm bredd och 6 mm långt, kulan är 4 mm. Jag är ju en guldtjej, alla smycken jag har är i guld, och silvret har varit rätt hårt mot min hudfärg men jag tror guld blir jättebra! Längtar tills de kommer, ska bli så spännande!

Nu ska jag sova så jag är fit for fight för ännu en dag på min roliga och trevliga praktikplats :) Vi gör så roliga saker men nästan allt är sekretessbelagt så får inte berätta något än. Kan ju dock dela med mig av ett par länkar till de coola snubbarna jag är hos! Niklas Dahlskog och Kristian Löveborg !

Isabelle Ekevik

Modell: Isabelle Ekevik
Fotograf: Fanny A. Lidhström

 

Här kommer en till bild från utställningen. På min valfria del valde jag att porträttera unga kvinnor utan smink, för att vi är så vackra som vi är! Eller hur :)?

 

 


Asics GEL-1150


Jag var på löplabbet idag och blev analyserad, kom fram till att jag hade lätt över pronation, men det fixades lätt med ett par Asics GEL-1150. Topp! Var ute och testsprang dem för ett par timmar sen och jag är supernöjd! Så galet skönt med ett par nya, mina gamla har jag haft i typ ett år för länge, haha, och nu hade dem till och med gått sönder, så det var verkligen dax att byta ut dem. För er som inte vet så springer jag varje dag :) Till nästa studiebidrag ska jag nog köpa ett par nya löpartights, mina gamla är inte heller så fina längre och i morse upptäckte jag att även dem höll på att gå sönder. Hatar att sånt är så himla dyrt bara, lixom 500-600 spänn för ett par, det är nästan inte okej! Funderar på om jag kanske ska köpa ett par fodrade, jag springer ju ute året om och förra vintern var det kallt! Springer tidigt på mornarna innan frukost, och på vintern är jag oftast före plogbilden så då får man pulsa i snön.
Well, ska inte tråka ut er med träningstjat, hehe.

Where are you?

 

Fotograf: Fanny A. Lidhström

Modell: Marcus Andersson Rohlin

Make up Artist: Christina Nilsson


Nicole Scherzinger - Poison

 

 

När jag hörde den här låten för första gången hatade jag den och vred ner volymen på noll. Men nu har jag fastnat. Tycker videon är skitsnygg, tycker bruden är skitsnygg och tycker mörkt hår är så jävla skit snygggggttttt!

Har suttit två kvällar i rad nu och tänkt på mig med mörkt hår, haha! Vore så grymt om man bara kunde prova, då skulle jag färga ögonbrynen skitmörka och håret nästan lika mörkt. Man kan ju tro att jag är bra på photoshop eftersom jag pluggar foto, och visst, det är jag kanske till viss del, iallafall när det kommer till redigering, men inte när det gäller retusch, det kan jag knappt någonting om. Pinit! Annars hade jag testat för länge sedan!

 

 


Dans

Fotograf: Fanny A. Lidhström

Modell: Marcus Andersson Rohlin

Make up Artist: Christina Nilsson

 

Här är en av bilderna jag ställde ut i lördags (där man även hade chans att vinna valfri bild) Nu ångrar ni att ni inte kom va ;)?

 


Praktikplats :D!!

Jag har fått praktikplats och jag är superglad och lycklig. Kunde inte kommit till ett bättre ställe! Nu ska jag fira med vitlöksbaguetter :D

RSS 2.0