Jagvillhadinajävlaskorförfan!


Är inne i en såndär jävla skoperiod igen. Skor skor skor skor. Jag vill ha ett par snorigt höga tanfärgade kilklackar, och ett par snorigt höga hudfärgade med remmar, och ett par snooorigt höga svart skinnpumps. Uhä, jag kommer bli ruinerad! Tur att jag har jobb i sommar.. visserligen ett kort och väldigt underbetalt jobb, men ändock ett jobb!
Sen vill jag att min lugg ska böraj växa ut igen för nu vill jag ha långa slarviga lockar, och at min hy ska bli len som en babyrumpa, och att min kropp ska bli brun som en sommarfjärt. Så vore det ju trevligt med lite fräknar också.. men det är ju lite svårare att få till tyvärr "/

Och nu ska jag sova, för precis som mitt statusnamn på msn lyder så är jag Trött Trött Trött.

Kommentarer
Postat av: Jonas

välkommen tillbaka, haha...

ny design också, nice. Du har inte lust att lägga upp en lista på vilka objektiv du har? själv kör jag nästan bara med mitt fasta 50mm och börjar tröttna på det. Ska köpa ett nytt men vet det finns en del att välja på... =)

2009-05-05 @ 11:50:34
Postat av: Jonas

oj... rättning:

...men vet inte vad jag vill ha, det finns...;)

2009-05-05 @ 11:51:55
Postat av: Fanny svarar

Jonas: Hahaha, tackar ;P Mja, men asså, designen ser typ bara bra ut om man sitter vid en mac (vilket är ett bevis på att mac är så mycket bättre än pc!)

Absolut, det kan jag göra! Kan försöka fixa det ikväll :) Har också bland annat ett fast 50mm och fyfan vad trkgit det är! Jag blri tokig när jag fotar med fast för man är aldrig på rätt avstånd..

2009-05-05 @ 14:55:19
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0