Inspiration
Åh så vacker hon var. Britt Ekland. Eller, alla var det på den tiden. Med frisyrerna och sminket. Jag älskar den tjocka eyelinern som var så populär då, och hennes hår. Jag har så svårt med smink, kan inte sminka mig mycket alls utan att det ser för hårt ut, vissa människor kan bära upp mörka sotningar och tjocka eyeliner streck och fortfarande se mjuka och naturliga ut, jag förvandlas till veckans bitch :P
På tal om ytlighet och skönhet och sånt. Mitt hår börjar bli i stort behov av ett frisörbesök tyvärr. Frisören som jag gick till den senaste gången klippte knappt något så håret var fortfarande ganska slitet när jag gick därifrån, dessutom så slingade hon bara halva håret när hon skulle rätta till sitt misstag, så överhåret är ljust och underhåret i nacken är fortfarande mörkt efter att hon penslade i en massa mörk färg.. Jag vill bli svenneblond. Haha, nej men ni vet lite som havre,råg eller halm. Naturligt, mjukt och fint, inte alltför ljust för jag skulle vilja spara ut min naturliga hårfärg för att se hur den egentligen är. Jag började slinga håret när jag fortfarande var väldigt ljus (jag var väldigt väldigt blond när jag var liten) så jag vet inte riktigt hur mörkblont det har blivit nu, säkert grådassigt råttfärgat tyvärr. Brukar vara så för oss nordbor.

Hörrni nu ska jag plocka disk och sminka mig, gå ut på långpromenad och sen åka till jobbet. Har varit i stan hela förmiddagen (utan smink med min taskiga hy, cred till mig! Skulle till hudläkaren) och köpte en ansiktsmask inne på lush, har redan provat den och jag tror jag gillar den :) Sen åt pappa och jag lunch på resturang "Blå dörren", åt en sallad med avokado och skagenröra. Gotti :)
Men ta disken var det visst :P Hejsvej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0