KlantskalleJa det här var vad jag lyckades med. Vi var på fårö.. Daisy skulle hoppa upp på en stor sten med pappa, men så får hon inte grepp och trillar igen, och pappa håller i kopplet och förstår inte riktigt att hon håller på att strypas så jag som inte är så nära skriker åt honom att han ska hjälpa henne, att hon stryps. När jag kommer fram är allt bra igen men jag böjer mig ner för att krama och pussa på henne,  jag höll ju på att få en hjärtattack! (typiskt mamma syndrom..) Samtidigt håller jag i kamera, kameraväska och mobil, det blir en sak för mycket och telefonen glider ur handen rakt ner i en vattensamling med massa hårda rauk spetsar under.. Får panik igen, skriker "FAAAN HELEVETS JÄVLA FITTSKITSHELVETE!!!!" samtidigt som jag kastar mig ner och sliter upp den (den hamande såklart med glaset neråt..) och ser att halva skärmen har spruckit och att det är ett hål runt home knappen. Så jävla dum och klantig jag är, eller hur? Fan fan.. Men eftersom jag har världens bästa föräldrar (som jag bad om förlåtelse till ungefär tusen gånger samtidigt som tårarna droppade) och jag dessutom aldrig någonsin tidigare haft sönder något så fick jag en ny idag. 3G den här gången. Är de inte bäst?
Evigt tacksam, tyvärr kommer jag få dras med dåligt samvete och skuldkänslor nu resten av livet...Kommentarer
Postat av: Hanne

ajdå! usch vad jobbigt. Jag är också sån att jag får jättedåligt samvete om jag klantar till det jättemycket. Men det var ju ursnällt att du fick en nu! :)

2009-07-23 @ 22:55:11
URL: http://hanneee.blogg.se/
Postat av: Anonym

ojdå :O

tur att du fick en ny ;)

2009-07-24 @ 11:30:42
Postat av: Fanny svarar

Hanne: Visst är det jobbigt, att man har sånt dåligt samvete över allting hela tiden? Nästan så man går runt och ursäktar sig själv och sin blotta existens. Ja verkligen, "ursnällt" räcker knappt till hur snällt det var :P

Anonym: Ja verkligen!

2009-07-24 @ 11:41:31
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

otur! :/

2009-07-28 @ 17:03:45
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Frida: Ja verkligen "/

2009-07-28 @ 22:37:16
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0