Make me up


Mathilde

 

Nu är allt inhandlat och färdigt till nyår!

Klänningen i silke hittade jag tillslut efter fem timmar inne på Mathilde inne i PK huset. Hur den ser ut får ni se efter nyår! Har även köpt smink, freebra, trosor, strumpbyxor från Wera, mer smink och..hmm.. nä det var nog det :) Frågan som återstår är; VAD SKA JAG GÖRA MED HÅRET? Jag kan inte hantera mitt hår längre, inget blir snyggt.. dumt att ha en utväxt men ändå för kort lugg när man ska fixa någon snygg frilla.. luggar har en tendens till att vilja bestämma allt själv.. och min som är så envis också. Ingen som är duktig på sånt som kan hjälpa med tips?

 

En timma kvar till Victorias Secret! Där kan man snacka om snygga frisyrer.. och kroppar.. och underkläder..


Back on track, typ

 

Nej men.. kan ju inte överge LillaD.. Även om vissa inte borde läsa bloggen så kan jag inte bara skita i er andra som följt mig så himla länge.. Lite till försöker vi.

 

Men först tycker mamma att jag ska äta middag!


Alla surpuppor och gladpuppor där ute behöver lite "Honululu Haukka Hunk Dance"


Utställning 2

 

Foto: Fanny A. Lidhström

Modell: Maya M


Utställning 1
Foto: Fanny A. Lidhström
Modell: Maya M
Aaw

Såg på reprisen av ett avsnitt av Bonde söker fru igår och satt och skämdes åt vilka ufon alla är, men så kommer Thilde som ska på date med Stefan och jag satt nästan och grät för att det var så fint. Den enda normala i hela programmet, och som dessutom lyckats hitta en normal kille! Och dem är så himla kära! Och gud vad larvigt men jag blev helt glad i hela kroppen när jag såg dem. Båda så kära och glada och tacksamma och förundrade över att just dem lyckats hitta varandra. Det dem visade var inget påtvingat taffligt, de kände verkligen det som visades. De andra knäppskallarna känner ju inte ens dem som de dejtar, där är det bara pinsam tystnad och små påtvingade försök till att hålla om varandra och kyssa någon de inte känner. Haha nej men nu ska jag lägga ner det här ämnet innan det blir för pinsamt :P Borde gå ner i duchen och skölja bort hårinpackningen och ansiktsmasken! Hare braigt :)

En dag i mitt liv.. Utan ljud

Schh säg inte till någon att jag lagt upp den här.. den ska egentligen visas på utställningen i morgon.. Fast då med ljud :) VMG godkänner inte låten jag valt..


2009.12.11

Hejhej, fölåt för dålig uppis men jag är helt uppe i utställningen som är i morgon. Har varit i skolan sen åtta i morse. Tagit ner bilder (aj mina händer som nu är rivna och såriga..), skrivit lappar, burit ner montrar (aj mitt bröst och Majlövs hand), försökt få ihop det så utställningsdesignen ska hålla, se ut som en helhet, exporterat filmer.. Jag är så trött.. jag har sovit i typ fem timmar varje natt i två veckor nu.. men på söndag kanske jag kan få sova ut..

Just nu vill jag bara åka hem och lägga mig på soffan och blunda (man sover aldrig så gott som när man sover i soffan, inte jag iallafall. Mycket skönare än min säng!) Men men, back to work. Massa saker kvar.

Men ni kommer väl i morgon för bövelen?!

Radio Head

Wihiow! Vet ni? I morgon klockan tio ska jag och Alexander (minus ander) göra reklam för vi fototvåorns fotoutställning den 12/12 kl 14.00-18.00. Har alltid velat prova på att prata i radio! Ringde nämligen idag till radio haninge för att fråga om inte de kunde göra lite reklam och de sa att jag skulle maila, så då gjorde jag det och då fick jag som svar att jag skulle ta med mig någon och komma dit i morgon i stället :) Haha jag kanske är barnslig men jag tycker det ska bli jätteroligt, särskilt när det kanske kan locka fol katt komma och kolla på allas våra bilder :)

Så klockan tio i morgon i Radio Haninge!
Och om ni vill se bilderna så kom till Fredrika Bremerskolan på lördag mellan 14.00-18.00.
Temat är 18 år av provokation och det är gratis inträde :)Alex nu har jag länkat, nöjd :P?

På en äng i regnet


Fotograf: Fanny A. Lidhström

Modell: Anna Greilert


Generad (D, läs inte det här då blir jag ännu mer generad!)

Jag fick en gigantisk bukett med röda rosor levererad till mig i skolan idag. Gud vad generad jag blev. Och vad vackra dem var! Rosorna var helt enorma. Med fanns ett kort där det stod "Uppvaktandet har börjat". Haha jag dog lite. Det var så himla gulligt men jag blev så himla generad och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig när folk tittade och frågade, blev lite förlägen. Men otroligt glad.. Men när jag kom hem fick jag ett problem. Alla vaser i hela huset var för små, till slut fick jag ställa dem i en stor hink!

Men tack så galet jättemycket!

Black n' White

 

Fotograf: Fanny A. Lidhström

Modell: Anna Greilert

 

 


The Meadow 

Fotograf: Fanny A. Lidhström

Modell: Anna Greilert

 

"Du har satt på mig ett nytt ansikte!" Sa Anna när jag var klar. Ååh vad snygg hon är!


Anna G

 

 

Fotograf: Fanny A. Lidhström

Modell: Anna Greilert

 

 


Anna-Kanin

Fotograf: Fanny A. Lidhström

Modell: Anna GreilertHon är för snygg.
Jag är för trött.
Godnatt!


Fotografering

Har spenderat dagen med Anna och det har varit galet grymt. Vi hade sedan flera veckor tillbaka pratat om en fotografering och bestämt idag. Hon kom hit klockan tio och jag färgade håret på henne, sedan stylade jag om henne. Mittbena fick hon, så galet snyggt! Och sotiga ögon med framhävda kindben. Sedan klädde jag upp henne i äkta Fanny stil med svart klänning och lackboots. Jaja, jag ska itne babbla för mycket, ni får se istället. Snyggare tjej har jag aldrig sett!

Nu ska jag fortsätta fixa lite innan ni får se :)

Kick

 

Bang!


Lite trött i ögat

 

Haha nu stämmer visserligen inte tiden på bilden med tiden här, men den kändes passande då jag är så jedra trött!

Guuuud vad är det med mig? Jag känner mig jetlaggad fast jag aldrig varit utomlands, haha. Och idag var jag och tog vaccinet också, ni vet det där som man kan börja gå baklänges av? Haha, nej men allvarligt. In sprut ut slut. Kändes knappt. Hoppas jag kan röra armen i morgon och inte blir svinsjuk som min syster blev när hon vaccinerade sig, lixom orka vara sjuk den bästa dagen på hela veckan :P Fredagsmys! Fast minus mys typ :P Jag vill inte ha myskväll själv. Får lägga in en kontaktannons någonstans till i morgon, haha.. Attans att man är för ung för alla dem här dejtingprogrammen på tv! Vi ungdomar (läs jag) har ju ingen chans till lite löv då!

Haha usch jag är för trött för att blogga, ska gå och sätta på mig en t-shirt och borsta tänderna!

Pissikram


RSS 2.0