Vill ni gå på konsert?


Det börjar bli dax för våran vårkonsert, i år är det musikal tema. Och vet ni vad det betyder :)? Det betyder att det blir en massa dans och show + oss som sjunger sådär ljuvligt :P,det blir låtar från bl.a Chess, Phantom of the opera, Moulin Rouge och mycket mer!. Haha.. Vilken reklam kampanj :P. Jaja. Fredrika Bremer skolans aula (det ligger i haninge som ligger i stockholm) är där vi ska hålla till, och själva dagarna ni har att välja på om ni skulle vilja ge mig den äran och komma är antingen tisdagen den 20/5 (den dagen finns det flest platser kvar) eller torsdagen den 22/5, det kostar 100 kr för vuxna och 30 kr för skolungdom (I think).

Så, skulle ni vilja komma så kan ni maila den här adressen och säga hur många biljetter av vilken ålders grupp som ni skulle vilja ha : varkonsert2008@gmail.com . Ni kommer då få ett bekräftelse mail tillbaka, och själva biljetterna hämtar ni ut när ni står i kön för att komma in till föreställningen :)

Videon ni ser är från våran årliga julkonsert, dock kommer denna inte bli så "uppstoppad" eftersom vi ska dansa och showa och inte bara stå på 7 rader och sjunga :P

Kommentarer
Postat av: Kristina

gud va roligt! jag tänker komma! ^^

2008-05-08 @ 00:00:20
URL: http://magdansos.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Kul ^^

2008-05-08 @ 17:25:40
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0