Sad faces and fake smilesSåg precis ett program om skönhetstävlingar för barn. Det är hemskt, det är verkligen det! Föräldrarna var helt sjuka! Barnen berättade att det det de ogillade mest med tävlingarna var sminket och mascaran, hårsprayet och fixandet. Det behandlas ju inte som barn, de är levande dockor åt sina föräldrar. Och när barnen gjorde något misstag på scenen så kunde man se irritationen och besvikelsen i föräldrarnas ögon, de skakade på huvudet och tittade bort.
Ett barn ska inte behöva känna att den har gjort mamma och pappa besvikna och ledsna, att den inte duger om den inte är vackrast av alla! Ett barn ska få leka och ha kul! Skita ner sig och skrapa hål på byxknäna!

Och de konkurrerande mammorna var ju lika sjuka i huvudet! Snackade skit om de andra barnen och deras kläder, beskrev sina barn som barbiedockor, barbie dockor, och inte barn!

Det är skrämmande!

Kommentarer
Postat av: Identity

Så sjukt!.

2008-05-11 @ 17:32:17
URL: http://identity.blogg.se/
Postat av: Hanne

Jag såg ett avsnitt av dr Phil (tror jag att det var)

där det handlade om just det där. En mamma var helt besatt av att få delta med sin dotter i olika skönhetstävlingar.Verkligen hemskt att barn måste växa upp sådär.

De borde få välja själv.

2008-05-11 @ 18:41:36
URL: http://hanneee.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, stackars små barn. Vad hemskt!!! :(

2008-05-11 @ 18:48:12
Postat av: Fanny svarar

Identity, Hanne och Johanna: Helt förskräckligt! En annan form av barnmisshandel..

2008-05-11 @ 19:14:00
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0