DagensTunika Gina Tricot
Kjol Hemmasydd
Skor Skopunkten I think
Underbaringsväska MyAshop
Om ni klickar på de små bilderna så blir de större!

Så här har jag inte sett ut idag. Jag har nämligen sprungit runt i skogen i mjukisbrallor, palestina sjal och Tisha (ja det var übervarmt) Sen var jag lite gangster och gick hem istället för att åka tillbaka till skolan :P. Och så tog jag en sväng på min fina cykel till OBS ( eller coop) och köpte en halv liter Ben&Jerry i min favorit smak vanilj, sen la jag mig på soffan och åt upp den, Mmmmmmmm. Men fy vad mätt jag blev efteråt :P Haha..
Och så har jag gett Daisy en make over. Pappa och jag köpte nämligen en ny trimmer för några dagar sedan (en som fungerar, bra va :P?)  så idag så provade vi den, och gud vilken himmelsk maskin! Den klippte! Helt otroligt :P.. Hehe..
Iallafall, anledningen till att jag inte har sett ut så här idag är för att när jag hade trimmat Daisy så hade jag halva henne fast klistrad över mina kläder,under mina käder, i mina ögon och i näsan. Ja,så det vara att byta!

Men vilket underbart väder det har varit idag ^^! Jag är inte barbent, men nästan, nylonisar vet ni :P Det går ju inte att vara barbent när man har håriga bleka myggbensbitna vinterben! Hehe.. och så hittade jag ett par gamla sandaler i mitt rum som jag köpte för flera år sedan. Sånt är alltid kul :)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0