Taxi gubbar är .. annorlunda

Jag åker ju taxi varje morgon och eftermiddag(ej helger) till och från Mando. Och igår morse åkte jag med nån gubbe som frågade om jag skulle åka taxi idag, jag bara:" Ja...jag åker varje dag". Han typ:"Jamen då ska jag försöka köra dig i morgon också"..och jag bara:"Okej..." lite sådärr svävande..jag antar att jag inte var så engagerad i vårat samtal :P..Och sen i morse så är det den gubben igen..:P..haha..han bara:"Jag ska försöka köra dig på måndag också"..Gansak gulligt ju :P..men tänk om han är värsta konstiga våldtäktsmannen lr nåt :P..hehe..nää men..

Jaja..jag och mamma var iallafall uppe igår i centrum och köpte dem där byxorna..så nu sitter jag är i ett par snygga,ap sköna svarta stuprörs jeans och känner mig lite allämnt snygg :P..Thihi..alltid kul med nya saker! Ska lägga upp bild på dem när jag kommer hem. Idag ska jag också köpa två kedjearmband ^^! Det är såå snyggt ! Sen så ska jag åka ifrån Mando tidigare idag ...och så ska mamma och jag åka och shoppa :D! Wohooo..det ska bli så himla kul :)! Asså..idag känns det som att det kan bli en ganska rolig dag! Känns som att jag behöver det..har mått så himla piss jätte länge nu >.<
Ska även kolla efter en snygg väska, för nu känner jag att jag faktiskt MÅSTE ha en ny väska :P..
Det känns som att jag behöver byta ut typ hela min garderob..har så tråkig kläder..gamla kläder..bara för att jag typ inte har shoppat på "riktigt" på typ mer än ett halvår, så går det när man inte har så mycket pengar OCH är sjukskriven >.<.

Nu ska jag kämpa vidare med designen på bloggen..jag blir superglad ifall ni tittat och kanske lämnar nån liten kommentar :)!

Jajuste..måste skriva EN sak till. Jag är jättebekymrad över det här med miljöförstöringen och jag har kommit på en sak som vi som är "vanliga" människor kan göra. Varje gång vi beställer taxi så ska vi kräva att få åka med en miljö taxi! Då kommer taxi bolagen få press på sig att köpa in fler miljö taxi bilar. Och då har vi kommit ett litet steg på vägen mot en friskare jord!
image7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0