Detta armband är fab ^^

Ååå..så himla sugen (igen) på detta armband! Det är en kopia av CC Skyes kedjearmband, fast till ett betydligt bättre pris! Och efter mycket velande och funderande hit och dit så har jag beslutat mig för att köpa ett,eller två - alltså..det är där det nya dilemmat kommer in i bilden. Ska jag köpa ett eller två ? Med ett så är jag rädd att det blir "tomt" på armen, men med två så kanske det ser puckat ut :S? Så svårt när man inte kan prova i förväg hur man vill ha det. Vad tycker ni ?
                                                                     

Sen så har jag länge suktat efter en ny klocka. Jag är väldigt inne på guld just nu och jag har bara silvriga klockor hemma..först har jag letat efter ett snyggt litet armbands ur, men jag har börjat tycka att en klocka att hänga runt halsen vore en grym accessoar, samtidigt som det är praktiskt! Som nu på sommar till exempel,då vill man ju inte få ett fult klock streck när man varit ute i solen, men man vill ändå veta hur mycket klockan , då är ju en klocka runt halsen perfect! Jag är genialisk ;)..thihi..dessutom är det välditg unikt med en klocka runt halsen då det inte är så många som har det (vad jag har sett iallafall). Och jag gillar att vara lite annorlunda, ha en unik stil lixom :)! Jag har fastnat för denna klocka, I form av en jordgubbe (frukter som accessoarer känns ju väldigt hett just nu). Samtidigt så skulle jag vilja ha något som liknar det klassiska fick uret. Äsch..förmodligen får jag inte något av det..men..haha..sånna där dilemman snurrar i mitt huvud dagarna i ända

Måste bara uppdatera! Jag ska få ett par nya jeans ^^! Svarta tighta stuprör (alla brallor jag har är ju typ förstora) jag tar kort sen och lägger in :)! I´m Happi ^^!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0