Tråkigt liv

Hej..Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska skriva, men jag kan ju skriva på om typ ingenting så kanske jag kommer på något till slut ;P.
Igår så gjorde jag ingenting, och när jag skriver ingenting så menar jag verkligen INGENTING. Jag minns knappt ens vad jag gjorde, så lite gjorde jag,
Och idag har det väl inte hänt så värst mycket heller, medans jag skriver det här så spelas The Holiday på tvn, utan text, för vi är för lata för att orka sätta på den ( är inte DET höjden av lathet om jag får fråga ?)Tidigare under dagen så har jag varit uppe på fyran och tagit prover, det gjorde..ont . Dem fick sticka några gånger, men vatusan, man ska inte göra en större grej av det än vad det är. När man tar prover är man iallafall beredd på att det ska göra ont,och då kanske det inte gör lika ont (ofta föreställer man sig ju att det ska göra ondare än vad det i verkligheten gör)

Igår fick Daisy bada iallafall, kom jag på nu, helt händelse lös var inte dagen iallafall! Så nu stinker hon inte längre :P. Jag hade planerat att sy igår kom jag på nu också, men det blev inte så..kanske sker idag istället? Om vi har något bra tyg, Jag vill nämligen sy en mörkbrun hoodie till Daisy som hon kan ha till hösten när det blir lite kallare ute. Sen ska det vara ett nalle ansikte i beige på ryggen och två bollar typ som hänger, äsch, svårt att förklara men jag har planerat allt i detalj ;P. En morgon rock skulle ju vara ganska bra till henne också kom jag på nu, hon brukar bli rätt frusen av sig när hon har badat, det ska vara en sån med super uppsug, sånt där fiber tyg, så hon blir snustorr samtidigt :p.. Smaart ;P
image55

Kommentarer
Postat av: kajsa

äsch roliga liv är överskattat xD...
jag går barao ch väntar på att få
flytta nu, så det händer något.
Tråkar ihjäl mig här hemma, ge mig din kreativitet så jag åtminstonde kan få lite ideer :P.
ena dagen den andra lik, men så ser nog vardagen ut!

2007-07-30 @ 23:59:23
URL: http://www.pumibus.blogg.se
Postat av: kajsa

jo du harj u massor med ideer, sy och göra om rum o.s.v även om det inte genomförs är det ju kreativt.
Flyttar den upp helgen innan den 13 11-12 tror jag.
inte äsker på att jga kommer ha tillgång till dator men får medm ig våran lilla gamla uråldriga lap top, ska seo m det går att fixa internetuppkopling.
Annars kommerj ag hem vissa helger!

2007-07-31 @ 10:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0