Tänker skriva om något som intresserar mig..

..nämligen mode :)!
Modet som är just nu gillar jag väldigt mycket. Det passar mig bra, eller,det passar min smak bra. Det här med stuprör,koftor,ribbade linnen,snygga låg och högskor,A-linjeformat,armbanden och dem snygga stora väskorna,vintage,accessoarerna,kvinnligt och oskyldigt,men samtisigt självständigt och "jagärsnyggfastjagbarakastadepåmignågotiförbifartenochjagbryrmigigentligeninte" Lixom..det är ett snyggt men samtidigt avslappnat mode, det är något jag trivs i. Inga tighta magtröjor elelr upp pumpade bröst,inga stilettklackar eller konstiga superhöga fontän tofsar. Jag trivs verkligen. Det är så synd att everything must come to an end. Jag vill helt enkelt inte att detta mode ska ta slut.Jaja..Jag tänker bjuda på lite favoriter! Enjoy

image20Nu äre mellis. Bye!

Kommentarer
Postat av: kajsa

åh så sött..
tyvärr passari nte deta mode mig så bra, tycker det är mkt tunikor eller?
och då måste man antingen vara barbent eller ha leggins det passar jag verkligen inte i TYVÄRR!
annars gilar jag också den avslappande sitlen hatar massa krimskrams, iår känns det så ledigt men samtidigt så snyggt, synd att det inte passar bara.
Egentlgien passar jag bäst i typisk klassiskt.
fast oftast blir det jeans och linne haha så tråkigt svensson egentligen, men är så feg för att bära något udda. (även om jag själv kan tycka det är skit snyggt)
ha en underbar dag!
KRAAAMAR!

2007-07-04 @ 19:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0