Super mario,rullskridskor och lata byggjobbare

Jag skrev inte igår,orkade lixom inte. Är så fruktansvärt trött just nu >.<. Och inte kan man ta sovmorgon heller. Igår var jag ju och spände tandställningen,gjorde inte ont alls,där har jag iallafall tur- det gör aldrig ont när jg spänner ! Konstigt igentligen,alla andra får jättejätte ont och måste käka alvedon och typ dricka soppa och så :P..För att dem inte kan tugga,men det problemet har inte jag,skulle aldrig ha pallat, då hade det varit übersvårt att följa matschemat!
Maya och jag fortsätetr att spela Super Mario vi sitter just nu fast på värld fem, omöjligt att ta sig förbi en viss bana >.<. Just nu sitter alla och tittar på nån film om masor av folk som dör, men jag kände att jag behövde skriva lite!

Jag har under antal år önskat mig rullskridskor med två hjul brevid varandra men jag har inte hittat det någon stans,och så en dag när jag siter och klickar runt på Asos så får jag fram ett par!image30
Coola va :P? Väldigt fula färger,inte alls som jag ville ha, men det är ju rätt modell! Nu har jag fått upp hoppet om att jag en dag kommer hitta ett par perfekta,ett par sånna där som jag vet är rätt när jag ser dem ^^! Hmm..ja..annars har det väl inte hänt så mycket i mitt liv..

Jag gjorde ett litet bus i förrgår faktiskt! I mitt område så håller dem på att gräva upp marken för att lägga ner gigantiska rör. Och det har gjort att dem har skräpat ner en massa,det ligegr stora plastbitar och grejer överallt och jag stör mig verkligen på det. Dem ska inte komma och förstöra naturen bara fär att dem är så j*vla lata och inte orkar städa upp efter sig! Så jag skrev en stor lapp och satte upp på ett rör. Jag skrev " Vi är så tacksamma för att ni tänker städa upp efter er // vi i kolartorp som värnar om naturen". Det kalals psykologisk krigsföring, när man får det att låta som att det var deras idé ^^..Hahaa..hoppas dem fatatr piken..jag tyckte iallafall at tdet var rätt smart :P..

Nu är det mellanmål,men jag ska försöka skriva lite mer i kväll!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

haha smart idee!
hoppas dom städar nu då!
Såna rullskirdskor hade många när jag var liten, ja nästan alla.
konstigt dom kan ju inte vara helt borta!
kramen

2007-07-12 @ 20:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0