Känner mig..dålig

Vet inte varför..känner mig lat och fet och bläää >.< .. Dumma dumma dag. det har faktiskt varit en riktig skit dag! Finns en person som jag träffar nästan varje dag som jag verkligen inte gillar, och hon har utmärkt sig idag, som vanligt . Usch.mår illa bara av att tänka på henne. Sen så..ja..jag känenr mig så himla onyttig idag..vet inte varför..har lust att typ dunderträna, göra 3000 sit ups och springa några mil. Snacka om uusel dag >.<. Dessutom har jag fått en finne på näsan..den syns inte,men den känns (intresseklubben antecknar).Jag vill kunna använda mina snygga lack pumps men jag är alldeles för feg för det då jag känner mig löjlig (vet itne varför dem är ju übersnygga!). Jag önskar att jag hade lite mindre mage och lite mer bröst. Jag ser ut som en kille som är med barn >.<.  Ja..ni hör ju hur jag klagar !?!
Jag vill ha massa snygga kläder, någonsom kan skänka lite kanske (A)?
Jajuste..jag har bestältl två kedjearmband nu i svart/guld :D! Ialalfasll något kul ! Så dem borde komma nu nån gång i veckan :D!! Läängtar! Jag kommer bli ännu fattigare men det är det fan värt ^^! Hmm..alltså jag måste bara säga :  JÄVLA ANOREXI RÄCKER DET INTE MED DEM FLICKORNA OCH POJKARNA DU REDAN TAGIT? TA INTE FLER, INGEN FÖRTJÄNAR DET!..Så känner jag..behövde bara avreagera mig lite..tänk vad skönt om man kunde leva som en vanlig flicka..utan en elak gubbe som sitter i huvudet och säger vad man får och inte får göra .. Samtidigt så törs jag inte bli frisk..och jag orkar inte kämpa..vill bara glida med honom neråt neråt .. det är lätt..så lätt.

Nej men..nu ska jag inte hålla på och negga. Nu pratar vi lite shopping :D! Jag har ju mina supersnygga svarta stuprörs jeans som passar till typ allt. Men jag skulle vilja ha något mer på överkroppen,och något på fötterna också ^^! Hahaa..Kolla in denna söta koft/tröja ifrån Asos. Och det söta linnet ifrån Abercrombie & Fitch. Fast axelbandslöst känns lite svårt när man inte har några bröst >.< .Annars gillar jag tunikor och stora skjortor och sånt. Som den vita på bilden nedan :D!
 image13image14image15
Jag ahr något liknande och det är så skönt med något som sitter löst och ledigt. Mysiga mode plagg lixom ;)!
Och sen snygga skor till. fast jag hinner inte lägga in några fler bilder nu..det är mellis dax >.<.Hörs i morgon!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

åh vad ledsen jag blir att du haft en dålig dag!
Förstår att man inte orkar kämpa fullt ut varje dag.
Lyssna inte på dumma tankar!
Men jag tror på dig, tror på att du en dag kommer vara, fri från helvetet anorexi, för du kämpar ju och fortsätt med det!
Du är vacker, smart och söt jag menar det verkligen, du är värd så mkt..
¨Jag tror på dig!
kämpa på!

2007-07-03 @ 22:12:17
URL: http://www.pumibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0