Ingen regn outfit idag heller

för jag har inte haft datorn på mando idag men kanske i morgon (asså shiett vad jag skjuter upp saker,ingen bra egenskap >.<)
Idag var det en tant ifrån sminkmärket Kanebo som kom til Mando och snackade lite om typ brun utan sol,hårborttagning och anaskts hårs färgning. Jag fick vaar test docka ochc färga ögonfransarna, skit shysst ju att få det grais:P..Men shiett vad det sved när färgningssaken skulle bort. Men det var det värt för jag tycker att det blev rätt bra,ser typ ut som att man ett lager maskara. Bra att färga ögonfransarna på sommaren då det är jobbigt att gå runt med en massa smink. Martina färgade ögonbrynen,jag tycker att det blev bra på henne men hon tycker att hon ser ut som en turk (inget illa menat). Vi fick med nån peeling kräm också:)..Det var kul eftersom jag hade planerat att köpa en,nu slipper jag ju det eftersom jag fick en gratis ;). Hehee..visserligen var inte uben så stor men jag hoppas den är dryg :).
image29
Idag har Maya och jag spelat Nintendo game boy (det senaste), Hahaa..as kul jue :P! Vi spelade super mario:)...Typ världens roligaste spel lr nå :p..Hahaa..vi spelade varranan gång,typ,när nån dog så bytte vi. Jag ska tvinga henne att vi gör om det i mrogon också ;)..Mohahahaa ;P..Jjuste..imorgon..då ska jag till Tandregleringen och spänna tandställningen ...asså ärligt..det gör inte ont,eller,det brukar inte göra det (därför kommer det göra det i morgon ;P)
Idag har jag varit hos dietisten idag igen för att öka på kaloriintaget..Känns så pissigt,förra gången sa dem att jag inte behövde öka mer, Men.det behövde jag tydligen..men dem la bara till näringsdryck..ingen mat eller nå sånt..jag som trodde att jag skule få slippa dem nu äntligen..>.<

Oj..datorn stannade..shitt vad arg jag blev,trodde mitt inlägg skulle raderas men icke (tack gode gud för back uper och allt sånt) hehee..det är mystiskt men jag känner mig inte så..skriv sugen..kanske inte känbner att jag har så mycket att skriva om..Jaja..ska gförsöka lägga in fden där bilden i morgon :P..I promise,tror jag:P. Uppdaterar och då om hur ont (eller inte?) det gör i min mun ;P.. Hehee..kanske förtjänar lite smärta ..

Vi ses i cyber rymden (oj vilken nörd jag är;P)

Kommentarer
Postat av: Jenny

hon satt faktiskt kvar, sen band ja kopplet lite runt styret oxå :)

2007-07-11 @ 19:28:18
URL: http://vofflan.blogg.se
Postat av: kajsa

tittar in och läser (som alltid).
Gratis är kul =)
ha det underbart!
kram

2007-07-11 @ 21:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0