Du vill inte läsa det här

Vilken hemsk dag det är i dag. Mår så himla dåligt, känns som att jag har gjort något hemskt. Känner mig jätte jätte fet och jag har fått nya finnar. Jag är så fruktansvärt ful! Jag skäms över mig själv och vill inte visa mig för andra människor, så har jag känt så himla länge nu . Jag äcklas av mig. Och jag har så fruktansvärt dåligt samvete för allting. Som idag t.ex, jag glömde ta med mitt belönings schema till mando,jessica och jag skulle titta på det, och jag känner mig så korkad som glömde det...Så fruktansvärt dum .. Och så åt jag på w-base till lunch, och jag ville verkligen inte..har sån himla ångest,känns som att jag åt för mycket,och det är så himla jobbigt när det är två röster som håller på att bråka i mitt huvud. Vem är jag ? Vad vill jag? Jag kan inte bestämma någonting själv, jag får bara ångest och dåligt samvete och undrar ifall jag har valt fel, till och med med dem lättaste sakerna .. typ, vilken smak på näringsdryck jag vill ha eller vilka kläder jag ska sätta på mig... Det ända jag vet är att jag är fet och väldigt avundsjuk på alla som kan svälta sig själva..
Och just nu så snurrar Nike så himla mycket i mitt huvud..jag tänker på hur myckert jag hatar alla behandlare där,hur mycket dem har skadat mig,tryckt ner mig,jag vil lså gärna hämnas på något sett, ja, jag är ELAK. Jag tänker också på tjejerna där, på hur mycket jag irriterar mig på att nu är dem fria att bestämam själva, och dem bestämmer ju självklart att börja svälta sig igen, och jag blir så himla avundsjuk, varför får dem och inte jag ? Dem blir smala och vackra medan jag suitter här och blir fetare och fetare för varje dag som går,känner hur magen väller över byxkanten. Avundsjuka är fult, men jag är ju redan så ful så ..

En sak har iallafall gjort mig lite gladare idag, Tack vare Jessica. Jag fick ett par rullskridskor av henne:). Lite små men det skiter jag i för jag SKA åka på dem, även om jag ska behöva kapa av tårna för det! Tusen tusen tack. Jag tycker att det är så himla svårt att visa tacksamhet, visa hur otroligt glad jag faktiskt blir. Igentligen ville jag bara krama dig, så glad blev jag, men jag törs inte, det är inte mycket man törs när man är blyg, jag törs inte visa hur glad jag blir, löjligt va? Men om du läser det här så förstår du ! Fast, jag fick dåligt samvete också, jag har jättesvårt att ta imot gåvor från folk, lixom, vad har jag gett dig ? Mera jobb ? Jag är bara en löjlig flicka som gör vad som helst för att inte anorexin ska släppa henne. Anorexin håller inte mig, jag håller anorexin, jag är för fet för den nu, nu letar den efter nya människor att ta, men jag låter den inte gå,jag törs inte, mitt liv är ju med anorexin, utan den är jag ingenting, bara en tjock tjej som tycker synd om sig själv, Men det är inte synd om mig, inte alls. Jag är bara så himla bortskämd, förlåt för det, jag ska ändra på mig, jag ska försöka .. ananrs får ni väl överge mig,

Snälla läs inte det här, bara självömkan hela skiten..men jag behövde skriva, ingen kommer läsa min blogg efter det här..det här är inte vad man kallar underhållande läsning.

Som jag brukar säga till fridas kanin : Have a nice day.

Kommentarer
Postat av: Jessica R

Fanny, jag känner precis likadant som du, precis allt du skrev stämmer in på mig; jag tycker också det är svårt att visa tacksamhet, har beslutsångest(det tog typ 5 min för mig att välja bröd till 15-melliset och frukosten hade jag nog inte kunnat välja om inte du hade sagt att jag skulle ta gröt:P...), känner mig som den fetaste & äckligaste personen i världen och så måste man äta ÄNNU mera och jag kan och vill int eheller släppa taget om anorexin, är för rädd för det...
Jag vet att det inte spelar någon roll vad andra säger men DU ÄR VERKLIGEN INTE FET OCH ÄCKLIG OCH FUL, TVÄRTOM. Ha det så bra på landet!

2007-07-13 @ 20:30:39
Postat av: Fanny

Oj,visste inte att du läste min blogg :$.
Men tack, du är en skön tjej och det är en lättnad att höra att det inte bara är jag som är så himla..jobbig,eller vad man ska säga..
Nej,det spelar verkligen ingen roll vad andra säger men jag måste bara säga till dig: Du är inte heller fet,inte alls,verkligen inte, du är benig,och du skulle var så himla snygg om du gick upp lite, jag vet att det låter helt sjukt,du vill inte ens höra det,för du ser dig inte med mina ögon..du kanske till och med tror att jag säger så bara för att "jag vill att du ska bli tjock så jag kan känna mig sjukare"men så är det verkligen inte. jag kommer ihåg typ när du hade på dig en tjock tröja (skoltröja eller något sånt tror jag det var) iallafall en munk tröja, och när jag såg dig då så tänkte jag, fan vad snygg jessica är idag, och så började jag fundera på vad som var anorlunda. Och det var ju tjock tröjan, den fick dig att se lixom,smal men snygg ut,mer normal(fortfarande en spinkis :P), på ett icke benigt sätt (ojoj..du kommer aldrig mer vija ha på dig en tjock tröja nu för du kommer tro att du ser tjock ut i det, men så är det INTE, Du blir SNYGG i det !) Iallafall. Du och jag tänker på samma sätt,och det är så sjukt, att våra tankar är så lika..men därför förstår jag ju precis hur du käner, att du känner dig fet fast du är så fruktansvärt benig och spinkig. Men tänk då hur jag känner som väger typ mest av dem som har anorexi på Mando ?...Iallafall,du är en spinkis och du skulle bli en smalis om du gick upp några kilo ^^. Och det är kul att prata med dig för du stör dig på samma saker som jag ;P..Hehee..:P
Ses på måndag!

2007-07-13 @ 21:15:18
URL: http://lillad.blogg.se
Postat av: Kajsa

nej jag kan ju inte låta bli att läsa (jag lever ju bakom datorn :P.)
och jag kan inte
låta bli att få en stor klump i magen, fyfan vad jag bara vill krama dig och försöka få dig att förstå hur betydelsefull och underbar du är! (och jag känner dig bara genom internet).
Du är visst någon utan anorexin, även om det är svårt att släppa något man haft med sig så länge, det blir som att släppa en form av tygghet.
Men jag hoppas att du någongång vågar ta steget, men det ska inte gå fort, det får ju inte gå för fort, små framsteg är BRA framsteg!
Du är mer än siffror och en kropp, du är en själ, en hjärna en underbar person jag menar det verkligen!!!
Läs det igen, ditt värde är inga siffror på en våg, Du duger precis som den person du är, (ojojoj så smörigt det lät, men är kas på att formuleram ig jag bjuder på skrattet).
Två röster anorexin och din egen röst, anorexin kanske är starkare ibland?
ja, då får du se till och slå ner den nästa gång =).
säger bara KÄMPA PÅ!
du är värd ett liv utan anorexi.
kramar i mängder...
och detta lätt väldigt fummligt och svammligt..hoppas du fattar något iaf...

2007-07-13 @ 22:27:49
Postat av: Tjatmoster igen

Både F & J: Försök att inte ha så dåligt samvete för det behöver ni verkligen inte ha! Jag vet att det är svårt men ni är värda att vara fria från alla dessa destruktiva tankar! Ni är värda ett roligt liv utanför Mandos väggar! Fortsätt peppa varandra framåt så slipper ni snart tjatmoster o CO. :)

2007-07-16 @ 10:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0