17/7 -07

Ja,jag hade ju tänkt att jag skulle skriva lite mer igår men datorn fungerade inte så det blev inte så. Men nu sitter jag här på Mando med en fungerande dator framför mig. Ja,helgen har ni ju hört om, och igår så vet jag inte om det hände så mycket..Hmm,jo men det gjorde det ju faktiskt nu när jag tänker efter :P(hjärnan är såå trött) Igår var mina föräldrar här på Mando för att prata med Jessica, min behandlare, om att jag ska vara ledig lite (två dagar i veckan)och typ, lite andra saker också :P. I morgon ska jag vara ledig och då ska mamma och jag SHOPPA !! Jag får äntligen åka in till stan :). Har ju inte fått gör det förut för att det är för mycket motion och så, men nu ska jag typ få göra det en gång^^!  Och jag ska gå på ALLT shopping gator ^^! Och shoppa HUR MYCKET SOM HELST!! Har du några affärer att rekomendera ?(Här i sthlm alltså) Jag vet ju dem flesta men ibland så finns det ju roliga,anorlunda affärer på små gator som man inte hittar elelr ser själv, om man inte har fått något tips. Jaja..det ska iallafall bli jättekul :). Oj..känns som att jag spårade ut lite:P..höll ju på att berätta vad som hände igår, men istället så halkade jag in på vad som ska hända i morgon :P!
Igår så var iallafall Bea och Sara och hälsade på mig, vi snackade lite och så, sen gjorde jag dem sällskap när dem skulle hema, asså,vilken värme det var igår! Jag höll på döö,jag gillar ju inte värmen så mycket, inte Daisy heller,hon går runt och flåsar överallt, det var ju nästan för varmt för att andas ute >.<. Hoppas det är bättre idag,jag har bara varit ute på morgonen och då är det ju svalare än på dagen .. Hmm..Men TÄNK jag ska få shopap i morgon ^^! Så himla roligt ! Men bergis komemr jag inte hitta någonting jag vill ha bara för det :P .. Hehee..skulle vara så typiskt mig alltså! Men jag önskar att jag hittade ett fickur som man typ kan sätta i en lång guldkedja och ha runt halsen,skulle vara jättefint, det har jag velat ha länge ..men jag vill också hitta en massa söta klänningar och fina tröjor och så, jaja, jag uppdaterar i morgon vad jag hittade, då tar jag kort också på vad jag köpt :)!

Jag har beslutat att jag ska prova mineral smink, just nu när jag går på mando så sminkar jag mig ju inte, men snart börjar skolan och jag planerar att gå nån dag i veckan ialalfall, och då MÅSTE man ha smink, men jag gillar inte hur hudens porer täpps igen av allt klet, så jag tänker köpa en mineral foundation ifrån i.d , Har hört att det märket ska vara bra, 129 kr var ett billigt pris också !
image32
Hmm..men nu ska jag gå och kolla på filmen Bring it on. Skriver nog ikväll (om datorn fungerar). Ha det !

P.S Åkte med mördar taxi chauffören idag (han som körde över en fågel) >.< . Som tur var så hände ingen olycka idag! D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0