Varning, klagar !

Idag har livet varit piss .. Fick inte ta bort tandställningen idag heller.. Och vet ni varför ? Bara för att min tandläkare hade gjort ett fel som gjorde att tiden förlängdes med typ ett halvår ! Jag är så JÄKLA besviken.. Om det bara hade varit så att tänderna inte var klara än..men när dem hade gjort fel, gjort så att tiden förlängdes..ja..då blir jag ledsen .. Dem ska väl kunan sin sak ? Jag som trodde att jag skulle prova tuggummi idag.. få sjunga julkonserten utan tandställningen..men nej.inte idag helelr..jag kommer få ha den här jävla skroten i käften tills jag dör ..
Och i skolan var det inte heller någe bra..jag känner mig så himla ensam.. inga kompisar som väntar på en efter lektionen, ingen att snacka med om saker som inte är så ytliga att man hade kunnat ropa ut det i en mikrofon över hela skolan.. någon som vill vara med en på grupparbeten.. Jag har inget gemensamt med någon i klassen .. och inte i min förra klass heller, jag passar inte in någon stans .. Jag längtar så till jag ska börja i gymnasiet .. börja om på nytt lixom..utan att känna någon..ingen som vet något om en sedan innan .. Bara komma bort ifrån Brandbergsskolan, klass 9e .. där ingen ändå tycker om en ..
Jag försöker verkligen, jag lovar, jag försöker prata, vara rolig, bjuda på mig själv. Sånt tycker väl ändå folk om ?Nä, Inte här iallafall ..
image689

Bara ett halvår kvar..och ni som läser det här och går i min klass, ta inte illa vid er .. det är mig det är fel på, jag som är anorlunda, inte ni !

Kommentarer
Postat av: alexandra

shit vad tråkigt :( , men jag fattar inte, vad har dom gjort för fel, dina tänder är ju perfekta nu...

2007-12-10 @ 20:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0