Tosdag

Ber om ursäkt för avsaknandet av bloggning idag. Slutade tidigare i skolan men behövde åka iväg för att handla rött band att ha i midjan till lucia och cigaretter till mamma, dumma dumma lilla mamma, inte röka ! Det är skadligt. Jaja..
image679

I morse i skolan så var det tydlig en såndär dag där man fick komma om man kände sig osäker i några ämnen..så fick man hjälp och så..Om inte så kunde man ta dovmorgontill klockan 11.00 Lyxigt va ? Synd bara att ingen talade om det för mig.. Det hela slutade med att jag fick ha privat lektion i Spanska .. Vilket inte alls var så kul, bara pinsamt .. Och sedan skulle jag förklara Hinduismen för min so lärare, det gick inte heller så bra med tanke på att jag inte är med på alal so lektioner. Hör ni hur bitter jag låter :P? Är faktiskt lite smått irriterad på att alla alltid "glömmer" att berätta saker för mig .. Man känner sig ganska bortglömd då..
image680

Anyway.. Fick iallafall reda på att våran film var klar - äntligen! Nu är allt färdig klippt med musik, amatörmässiga övergångar och med bloopers i slutet, det enda som återstår är att bränna av den så den går att kolla på på en tv :) Det ska ske i morgon och är inte vårat ansvar..så vårt arbete är slutfört. Det ska bli så himla kul att se alal andras filmer ! Och faktiskt lite roligt att se våran också på stor skärm, även om den suger. Vem vet..kanske lägger upp den här någon gång :P.. Njaaää..nee föresten, tror jag struntar i det, alldeles för pinsamt :P..

Föresten, går du i skaffa hund tankar och funderar på vilken ras du ska välja, gör pedigrees rastest  (klicka vidare på "välj rätt hundras")för att se vad som passar dig. Obs , ta inte svaren på så stort allvar, det är mer för att ge folk något att tänka på än att lita  på ..

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej hej Fanny hoppas det är bra med dig :) Ville bara säga att jag har provat o så o lagt till dig igen på kontakter men din "bloggsida" visas inte där fortfarande =/ men det går att gå in om man skriver adressen ju :) Kram

2007-12-06 @ 20:12:27
URL: http://anheny.blogg.se
Postat av: Lillis

Hejsan!!
Det var väldig intessant med "att väjla vovve"..
Jag har lagt i din blogg på min blogg.

Ha en trevlig 2:advent!!
Lillis & Miss Iota på vovve

2007-12-07 @ 08:34:55
URL: http://mojan.trackback.se
Postat av: Fanny

Lillis : Vad fick du för raser då ^^? Tack vad du är snäll :D:D!

Anna: Vad konstigt :S? Jaja, tur att adressen funkar iallafall..Kanske har att göra med att jag har Firefox och inte internet explorer ..

2007-12-07 @ 16:24:34
URL: http://lillad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0