Tomte täcke

image685

Hinner faktiskt med ett till :)!


Har precis lagt ut en annons på Blocket där jag säljer Daisys tomte täcke som hon hade förra året, den är nu urvuxen så jag tänkte att någon annan kan få glädje av den :) Den är faktiskt riktigt mysigt, med fleece foder och luddig krage :)! Den är 25 cm lång (ungefär storlek small) Är du intresserad så  kan du ju lämna en liten kommentar, priset är 100 kr . Mer info finns på den här adressen. Men ni måste väl hålla med om att den är söt ^^?

Kommentarer
Postat av: rebecca :D

fanny, vart har du köpt täcket till daisy?

vi vill nämnligen köpa lite julkläder till cashen.

julluva och lite sådant, :)

jag längtar så til julen :)

hoppas du har det bäst!

2008-10-26 @ 09:25:09
URL: http://cashsmind.blogg.se/
Postat av: Alina

Godmorgon på dig:)

2008-10-26 @ 09:29:42
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Rebecca: Den köpte jag på rusta, de brukar ha rätt mycket hundgrejer och kläder och sånt och allt är jättebilligt :)! Längtar också asmycket til julen :D! Bästa på hela året typ ;)!

Alina: Morrnmorrn på dig också :)!

2008-10-26 @ 11:05:58
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: rebecca :D

jag ska be min mamma om vi inte kan ta en tripp dit vid juletid, :)! man längtar ihjäl sig typ, julen äger! :) ska du hitta på något speciellt i jul då? :)

2008-10-26 @ 21:49:37
URL: http://cashsmind.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Rebecca: :D! Nej, ska bara vara hemma, som varje år. Det är det allra mysigaste :) Förra året köpte jag en jättebra bak bok med baar en massa julgodis i som jag och min syster tänker baka ifrån i år :)! Ska bli ku latt kunna äta alal godsaker denna jul också :)! Du då :)?

2008-10-27 @ 10:32:39
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: rebecca :D

juste, roligt! jag ska också försöka göra det, det är kul att baka! :):) jag ska faktigst bli test-friskskriven i januari! iiiiih! wiiie, det ska bli roligt och sen till februari (om det gått bra) ska det ske på riktigt (allt under förutsättningar att allt går bra) jag känner mig överlycklig! för när jag blir frisk/ friskskriven så ska jag få en pomeranian (en hundras)super gosig och sötaste :):) i jul ska vi vara hemma, håler med om att det är mycigastepysigaste. min mormor och hennes man kommer upp också. oftast kommer min syster och hennes man och barn upp också. men iår ska dem fira med hennes mans föreldrar. men det ska bli skönt och mysigt med mara gammla mormor och leif :) har faktigst tänkt på att härma dig med en julklapp, ska köpa fina burkar på ikea och baka massa gott godis (julgodis dårå) till mormor och leif. det uppskattar äldre va? :) min mormor älskar allt vi har gjort. :) nej men det blir väl att gå till stallet och fixa hästarna och säga godjul, sen firar man hemma och myser. älskar innan julafton den tiden är mysigste, då går man runt och längtar bakar pepparkakor och dekorerar :) så himla roligt! eh det vart ganska mycket, hoppas det inte gör något :)!

2008-10-27 @ 20:14:13
URL: http://cashsmind.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Rebecca: Jag gilalr lågna kommentarer :)! Men gud vad kul:D! Se till att sköta dig då så det verkligen blir så :)! Naaw, jaa, de är så himal söta! Haha..fast det är asjobbigt att träna med en liten hund, särskilt man ma nska träna typ fot..man för nästan krypa på marken :P. Vad mysigt att ha egen häst :D! Avundsjuk >.< Vill också gå till stallet och säga god jul!

2008-10-27 @ 22:34:48
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: rebecca :D

ja det är jätte mysigt att kunna göra det :)

ja att gå fot ät omöjligt, nästan. han skuttar glatt brevid mig och vill ha godisen jag har i min hand, så det blir inte direkt fot. men det ska vi öva på, alltså med min cash (som är en shetland sheepdog, sheltie) men julen är bäst kan vi då konstatera. :)! ja jag ska verkligen försöka hålla och käpa så jag blir frisk, det är ju svårt att gå tillbaka til mando, de flesta jag kännde där kommer bara på besök eller uppföljningar. det är nya och allt är stort och nytt, lite skrämmande. när jag bodde där och gick där var det litet och instängt. vart man än gick kunde personalen hitta en, nu är det annorlunda. jag är lycklig över att jag inte går där , ännuvärre bor där längre! :)

2008-10-29 @ 09:01:37
URL: http://cashsmind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0