Tisdag

Åh vad arg jag var igår ! Jag hade mycket att blogga om, så jag hade gjort alla "måsten" klart så det bara var att sätta sig vid datorn och köra igång, och vad händer då? Jag hinner baar med ett inlägg, sedan stananr datorn medan jag hålelr på att fixa lite bilder, jag startar om och när datorn väl är klar (det brukar ta sissodär 100 år) så fungerar det inte att logga in på blogg.se. Snacka om ironiskt ! Så där satt jag i typ en halvtimma och försökte logga in, sedan började mamma tjata om att jag måste gå och lägga mig och blablabla .. >.< Då sa jag att jag bara måste skicka minst ett inlägg till, för jag ahr itne hunnit blogga nånting idag(nästan) Vet ni då vad pappa säger ? Han säger såhär :" Men Fanny, snart är det jullov, då kan du blogga hur mycket som helst" Vid sådana tillfällen hyser jag inga varmare känslor till min mor och far, Det är ju flera dagar dit, hur dum får man vara .. Hahaa..
Så jag tänkte att , jag får väl blogga på mando i morgon (Alltså idag) Men då fungerar inte internet här..nu har det precis börjat funka igen .. Men vem vet vad jag hade gjort annars. Kan ju se rubrikerna i tidningarna "Ung flicka galen på ätstörnings enhet, förstörde datorer, väggar & möbler. Tre lindrigt skadade" Hahaa.. Nej föresten "En död och två svårt skadade" ..Så galen hade jag blivit ..

Men nu sitter jag här med en kopp vanilj te och allt är frid och fröjd, och när jag komer hem ska jag blogga gårdagens inlägg och lägga in lite bilder :).

image711
Katherine Heigl har sötaste blusen på sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0