Söndag

Äntligen är daton min :)! Hinner nog bara skicka detta inlägg idag för mamam och pappa har bestämt att dem ska ha datorn hela kvällen ..

I morsenär jag var ute med Daisy så träffade jag en jättesöt gammal gubbe som också hade hund. Jag mötte honom för ett år sedan när Daisy var runt 4 månader och då pratade vi lite, och nu när vi träffades i morse så kom han ihåg henne. det var imponernade tycker jag :)! Jag tycker att hion har förändrats gansak mycket sedan hon var liten valp.
Det var riktigt kul :)!

Sen har vi lussat på överjärva idag också, och gud vad jag har varit trött(och kissnödig) När man inte ens får sova ut på helgerna..vad ska man göra då ?
Det är en sak som jag har irriterat mig på under hela denna lussehelg, det är att när vi fick reda på att vi skulle lussa där så sa dem att mina klasskompisar skulle få äta hur mycket av dessert buffén som dem ville. Och igår när vi kom dit, då hade dem minskat ner det till ett bakverk (då fick dem välja vilken som helst),en macka och en läsk. Och idag så hade dem minskat ner det ännu mer, till att vi fick äta gårdagens blöta bröd, som dem dessutom hade delat i halvor så att det bara var en halv macka man fick och så var det blandade rester på dem, 1 torr bulle och ett glas saft. Asså, jag tycker att det är dålig stil att säga en sak och sedan inte hålla det. man ska inte hålla på och snacak runt om saker man inte menar ! Själva marknaden var inte heller kul..fanns jättelite stånd och så .. Men vi fick bra betalt iallafall! 4000 kr .. Det klirrar i klasskassan :P..

image686
image687
Bilder från gårdagens lucia tåg

Nej men..nu ska jag nog gå ut med Daisy i kylan..vi hörs i morgon ! Då ska jag först på morgonen till tandläkaren och får eventuellt ta bort tandställningen *Jippie* :D:D Men man ska väl inte hoppas på för mycket .. Och sedan slutar jag klockan två , så jag kommer hem tidigt och hinner blogga lite mer :D:D Det känns tomt när jag inte får skriva ..

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: anna

tack! vad kul att du gillade min illustration!
kram!

2007-12-09 @ 19:39:13
URL: http://pyttis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0