Onsdag

Hej hej.. Nu har den kommit, vageln alltså, fast den syns nästan inte..så det är eitne så stor fara, förutom att det gör jätteont och jag ser den ... Vi har lucia tränat nu på morgonen och ikväll ska vi lussa på ett kulturhus här i Haninge, sedan när jag kommar hem ska jag försöka gå och lägga mig på direkten för i morgon måste jag gå upp runt 04.00 för vi måste vara i st:Eskilskyrkan 06.00 för att sedan lussa klockan 07.00. Efter det ska vi speeda vidare till skolan oh ha tre luciatåg där, sedan skynda ännumer till riksäpplet och lussa där, sedan ska jag gå hem för jag ska till hudläkaren, men resten av min klass ska vidare till ytterligare ett ställe och lussa ..
Åååh vad jag längtar till jullovet !!

image693
Snart ?

Jajuste, vet ni ? Jag ska slinga håret brunt, är jag inte modig ^^? det tycker ialalfall jag :P..Hehee.. Ska bestälal tid idag, jag tror att det finns tider kvar innan jul, hoppas verkligen det! Jag vill inte hinna ångra mig :P .. Hahaa ..
Tror ni at tdet blir snyggt ? Hoppas det, jag kännar mig så dum blond, jag tycker att man ser så intelligent ut när man är brunhårig, och kreativ..Konstigt va :P? Lite fördomsfullt kanske .Jaja, det kommer ju bara bli lite mörkare efetrsom jag bara slingar, men vem vet, en slingning leder kanske till något mer .... Det enda jag oroar mig för är utväxten :S..Men jag får väl gå och färga i .. Det är ju faktiskt itne så farligt, har ju redan utväxt nu från dem blonda slingorna jag gjorde i somras. Jag är ju blond igentligen, och när jag var liten var jag jätteljus, men nu det senaste året har det börjat bli råttfärgat, så nu har jag ju igentligen ingenting att förlora ..

Jaja, det var lite peptalk till mig själv :P .. Ni får ha en bra dag och så får vi  se när jag komemr in igen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0