Lucia

Jag är ledsen att jag inte hann blogga något mer igår, men direkt när jag kom hem ifrån Lussandet i kulturhuset så behövde jag förbereda mig för att gå och läga mig, skulle ju upp äckligt tidigt idag för att vara i kyrkan klockan sex .. Men nu så !

Ja, dagen började med att vi hade Lucia tåg i St:Eskilskyrkan, efter det skyndade vi oss till skolan för att slänga i oss en macka och sedan gå tre lkucia tåg i Brandbergen, efetr det skyndade vi oss vidare till kommunhuset i Handen för att lussa där, och sedan vidare till riksäpplet där vi skulle äta. Och vilken amt alltså..Helt oätlig, det var så äckligt så att det inte är sant! Jag tog Paella, det är en rätt ifrån spanien som är som en pytt i panna, men dem har skaldjur i. Visst låter det gott ? Kan säga såhär, räkorna var så brända så det var små svarta kolklumpar som man fick peta bort, köttet var säkert uppvärmt för typ tionde gången och allt luktade rutten fisk, det avr helt vridrigt att äta >.< Så jag erkänner att jag inte åt upp allt. Men det skulle inte du heller ah gjort, du hade varit rädd för att bli matförgiftad!

Jaja, allt som allt var jag med på fem lucia tåg idag, medan resten av klassen körde sex, jag hade en läkartid så jag gick hem itidigare. Men när jag kom hem så ringde dem och sa att läkaren var sjuk, fick en ny tid till i morgon .. Hoppas hon är frisk då !

Här kommer iallafall lite bilder :P!


image694
Klockan sex innan första Lucia tåget ↑↓
image695
Fem timmar senare påväg till uciatåg nr fem, Visst ser jag sliten ut :P?!↓
image696

Kommentarer
Postat av: alexandra

vad fin du var!! du såg inte alls sliten ut på den tredje :)

2007-12-13 @ 18:03:28
Postat av: Hanne

Hjälp vad söt du är. verkligen! :)

2007-12-14 @ 15:05:04
URL: http://www.hanneee.blogg.se
Postat av: Fanny

Ååh, tack båda två, vad glad jag blir ^^!

2007-12-14 @ 20:30:22
URL: http://lillad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0